Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldüvsro 10 farklı good bless ekledim ama oyunda yada gm consele de görünmüyor Help
Hocam herşeyi yapmıştım bir eksik Db2media ile pach yapmamış tım onu Yapınca oyun hiç açılmaz oldu sürekli dump vermeye başlamıştı bu yüzden bıraktım eski yedek db yükledim baya zorlu bir şey olsa gerek iyice öğrenmeyi düşünüyorum
bazı clientlerde dbtomedia sıkıntı çıkarıyor neyi update ettiğine bağlı hepsini birden mi update verdiriyorsun yoksa lazım olanları çekerek mi yapıyorsun
hepsini update verdirme ihtiyacın olan şeyleri update verdir genelde @EfsaneSro dediği gibi böyle hatalar yapılıyor
böyle konularda clean sıfırdan db kullanmanı tavsiye ederim eğer kendini geliştirmek istiyorsan