Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Paylaşım Güncel CSRO-R 120 Cap - Dosyalar ve fazlası (2021) / Frontier Online Files / (Correction Community)

Kurup giren varmı acaba ?

ben bukadar geldim :D

wjEVcab.jpg

Bugün aklımı aldılar 3 kişiyle görüştüm ilk görüştüğüm şahıs bana bu dosyalar için 5000 TL fiyat çekti <<(belki bir tık fixli olabilir)
Bir başkası 3000 TL kurulum destek dedi sözde X bir forumda paylaşıyorlar ama 500 TL Değerinde Vip üye olmalısınız veya 500 konu açmalısınız oO

Beni eskiler tanır 2009 dan buyana emu zamanlarından geliştirme/araştırma yapıyorum.
Bugüne kadar biri desinki sana şunu verdim nete düştü.
O yüzden arkadan konuşmayı kesin varmı forumlarda XANTOS beni dolandırdı diyen 🤫 > 😎
Bu dosyalar veren kişinin isteği üzerine paylaşılmaktadır.
Dosyalar bana ait değildir.

Dosyaların sahibine sesleniyorum senden ele geçirenler insanları dolandırıyor bu dosyalar ile bu yüzden paylaşıyorum kusura bakma benimde çok veritabanım çalındı devam etmene engel değil.

Mong muốn duy nhất của tôi là chia sẻ các bản sửa lỗi với nhau.
Tôi không chịu trách nhiệm về các tệp "Tôi không cài đặt". Tôi đã tổ chức các tệp trên máy chủ và chia sẻ chúng với bạn.

(Cộng đồng sửa sai - Correction Community)

Problems / Deficiency - Vấn đề / Thiếu sót: (Hãy cho tôi biết với thông tin từ bạn)

Thiếu / Thiếu: Không có cửa sổ ảo thuật hoàn chỉnh trong trò chơi - Không có cửa sổ ảo thuật nào trong trò chơi

basliksiz-2-png.11593

[SPOILER = "tải xuống"]
*** Văn bản ẩn: không thể được trích dẫn. ***

(20.05.2021 02:50)
[/ SPOILER]
[SPOILER = "tải xuống SPARE (Đang hoạt động)"]
*** Văn bản ẩn: không thể được trích dẫn. ***

(20.05.2021 17:40)
[/ SPOILER]
[SPOILER = "hình ảnh nội dung"]
2TTlaab.jpg

QGFVaab.jpg

NAs1bab.jpg

[/ SPOILER]
[SPOILER = "Hình ảnh trò chơi"]
nXkYcab.jpg

SiEgeab.jpg

JVvvbab.jpg

MSEpaab.jpg

0hj1aab.jpg

0sD4fab.jpg

83YJbab.jpg

GUP0eab.jpg

Qpsibab.jpg

V213aab.jpg

[/ SPOILER]

[SPOILER = "Shiroi-proxy - MGUARD - Nguồn - XANTOS"] [/ SPOILER]​
[SPOILER = "Shiroi-proxy - MGUARD - Nguồn - XANTOS"]
Có trong Thư mục Mega
Ekli dosyayı görüntüle 11596
Ekli dosyayı görüntüle 11597
cảm ơn Artuuro_lv
[/ SPOILER]

Thông tin của các quyền lực bên ngoài:
  • Họ nói rằng việc cài đặt các tệp này không giống như vsro. Bạn có thể gặp lỗi trong quá trình cài đặt, hãy tìm kiếm nó để cài đặt nó.​
  • Có nhiều mô-đun trong hệ thống, vì vậy bạn phải vô hiệu hóa hệ thống này.​

Geri
Üst Alt