Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Paylaşım Güncel CSRO-R 120 Cap - Dosyalar ve fazlası (2021) / Frontier Online Files / (Correction Community)

burdan atıp tutanlara seslenıyorum coze bılırsenız gelın bastan yapın clean halınden atıp tutmak kolay benım dosyalarımla bana artıkslık yapmayın sattıgım dosyaları gelın bakın clıent verrıım kendıne guvenen varsa atıp tutmak degıl olay yaptık dıyorsak bos konusmayız bız butun buglarını yaptım o konusanlar adamasanız yapında memleket delıkanlı gorsun yapın yanı hadı beklıyom buglarıda sayayım sıze kale bug fellow pet job bug tıcket bug yapın hadı bunları dahası var ama sımdılık bunlar yeter anca hazır konarsınız bıde artıslık yaparsınız lafım kendını begenenlere oburlerıne lafım yok herkez ıstedıgı gıbı kullana bılır sorun degıl mesele bı yerlerınızı kaldırıp konusmayın yok sızın cozdunuz bızım cozemıyecegımız neymıs vs vs gıbı artıslıkler bu db ler bugun cıkmadı csro kac sener var cozseydınız ya bılıyorsanız cok o yuzden atmalayın her seye yapa bıleceklerınız ıcın konusun bos yapmayın yapamıyan vs olursa ınsan gıbı dese yardım ederım zaten ama boylelerıne yagmurlu havada su yok

Sızmısınız Delıkanlı Pıyasadakı Olan Mevcut dosyaları parayla satmaya calısıyorsunuz bırak allahını seversen dıyorum aksını kanıtlayın bos muhabbete gerek yok
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

sızden ben bırsey ıstedıgımı hatırlamıyorum kendı kendınıze gelın guvey olmayın tek ıstegım mılletı salak yerıne koymayın bır akıllı sızmısınız sızın yaptıgınız kımse yapamayacakmı nesınız sız !

Sızmısınız Delıkanlı Pıyasadakı Olan Mevcut dosyaları parayla satmaya calısıyorsunuz bırak allahını seversen dıyorum aksını kanıtlayın bos muhabbete gerek yok

sızden ben bırsey ıstedıgımı hatırlamıyorum kendı kendınıze gelın guvey olmayın tek ıstegım mılletı salak yerıne koymayın bır akıllı sızmısınız sızın yaptıgınız kımse yapamayacakmı nesınız sız !
tamam yapabııyorsan yap fazla laf degıl yap benım dosyalarımla degıl gıt csro clean dosyalarıyla yap oyun ac hadı yapsana 1 kere kendı emegınle goreyım senı hadı beklıyorum bu zamana kadar csro yapa bılenmı vardı atıyorsun tutuyorsun yapa bıldıgınle konus benım yaptıklarımı anca kullanırsın ezıkler gıbı fazla bısy degıl benım kımse bısy kanıtlamama gerek yok zaten ısteyen olursa 0 bug oyunada sokarım acık suan zaten

kımse cocuk dehıl burda hazır almaya kalktınız aldıgınızda bu db ıste ne yaptınız allah ıcın bıraz durust olun aldınız actınız sacma sapan ısler yuzunden elınızde patladı db bırakın yaptım ettım ayaklarını

Son Sozum sudurku kanıtlayın sızdekı dosyaların bunla alakası olmadıgını %99 fıxlı ya atıp tutmak kolay herkeze ıyı forumlar daha orasamam .. ıslerım yogun

kımse cocuk dehıl burda hazır almaya kalktınız aldıgınızda bu db ıste ne yaptınız allah ıcın bıraz durust olun aldınız actınız sacma sapan ısler yuzunden elınızde patladı db bırakın yaptım ettım ayaklarını

Son Sozum sudurku kanıtlayın sızdekı dosyaların bunla alakası olmadıgını %99 fıxlı ya atıp tutmak kolay herkeze ıyı forumlar daha orasamam .. ıslerım yogun
lınk atayım aksama dogru ındır gel bak ona gore konus fıx mı ddegılmı atıp tutma bılmeden kardesım gerek yok cocuk vs degıl ne dıyorum ben sana yapıla bılıyorsa neden kac sene once yapılmadı sımdı benım dosyalara yada ozhanın zorbeyx dosyalarına sulandınız onu deyın ?

sulanmak derken burası paylasım platforum mu dıkkatını cekıyorum at aksam lınkı beklıyorum baska soze gerek yok

sulanmak derken burası paylasım platforum mu dıkkatını cekıyorum at aksam lınkı beklıyorum baska soze gerek yok
paylasım plat formu ama calıntı dosyalrı yaplasmak ne kadar yasal :) onemlı degıl o zaten aksam atarım lınk burdan bakar ısteyen atıp tutmak mesele degıl bos konusmam ben zaten varsa var yoksa yok aksam gorusuruz

paylasım plat formu ama calıntı dosyalrı yaplasmak ne kadar yasal :) onemlı degıl o zaten aksam atarım lınk burdan bakar ısteyen atıp tutmak mesele degıl bos konusmam ben zaten varsa var yoksa yok aksam gorusuruz
Dosyaların sahibi joymax ait yalnız piyasaki 120 130 cap dosyaların geneli ban ayit VSRO seçip indir içinde adım çıkar bikere konu açmadım birine demedim çaldınız diye bizde çalıntı kullanıyoruz zaten (Joymax) illaki emeğiniz vardır buna canı gönülden inanıyorum. Diğer arkadaşda biraz fazla yükleniyor açıkcası ortaya bişeyler koyup bir iş çıkarıyorsan herzaman emeğin vardır hazır açtırmıyorsanız tabiki. Ben teşekkür ediyorum açıkcası kimden çıktıysa bu sürüm. Ve zamanım oldukca kendi bilgisayarımda bakıp hata yada fix bulursam paylaşıcam herkesten aynı hassasiyeti bekliyorum yoksa 1 adım gidemeyiz. Sorunsuz hale gelsin sonra extra ları isterse kimse paylaşmasın.

Dosyaların sahibi joymax ait yalnız piyasaki 120 130 cap dosyaların geneli ban ayit VSRO seçip indir içinde adım çıkar bikere konu açmadım birine demedim çaldınız diye bizde çalıntı kullanıyoruz zaten (Joymax) illaki emeğiniz vardır buna canı gönülden inanıyorum. Diğer arkadaşda biraz fazla yükleniyor açıkcası ortaya bişeyler koyup bir iş çıkarıyorsan herzaman emeğin vardır hazır açtırmıyorsanız tabiki. Ben teşekkür ediyorum açıkcası kimden çıktıysa bu sürüm. Ve zamanım oldukca kendi bilgisayarımda bakıp hata yada fix bulursam paylaşıcam herkesten aynı hassasiyeti bekliyorum yoksa 1 adım gidemeyiz. Sorunsuz hale gelsin sonra extra ları isterse kimse paylaşmasın.
ıste ıstedıgımde tamda bu paylasılsın sorun degıl bende paylasırım ful fıx halını mesele degıl ama ıste mıllet enayı yerıne koyuyor ondan sonra atıyor tutuyor ememgıne kımsenın saygısı kalmıskı ıylık yaramıyor herkez ıcın gecerlı degıl ama cogu oyle yanı mesele dosya vs degıl bır yerlerı kalkıyor sankı yapabılıcekmıs gıbı yanı yapa bılmıs bırılerı tesekkur et ınsan gıbı bısyler yardım ıstersen yaz ben etmem yapmam kufur bısy yazmadım kımseye nıye neden paylasıldıda demedım

jJLrHk7.gif

Siz çözememiştiniz sanırım ?
senmi fixledin filesde çalışlıyormu ?.

normal pet denedinmi ?

Geri
Üst Alt