Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Paylaşım Güncel CSRO-R 120 Cap - Dosyalar ve fazlası (2021) / Frontier Online Files / (Correction Community)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
oyundala ılgılı bısy degıl bug vs degıl zaten sorun sadece bır eklentı yapmak ıstıyorum onunla ılgılı bır sorun kuyruk acısı vs yok yapa bılıyorsanız yapın acın vs bısy dıyen yok zaten kımseye nıye paylasıldı da demıyorum anlamadan atlama lutfen herseye

Açacak arkadaş lar Server de bir çok bug var hazırı seversiniz buguda fix leyin editör lügünüzü görelim götü yiyen açsın dosyalar bana ayiti artık clean dan yaptım bu dosyaları sızması ortak biri arkadaş sagolsun şifreyi osmana verdi adam cekti çıktı sorun degil herkes açsın bugu çözsün bizede iletin hazır kulanak csro okadar basit degil zaten yapa bilen olsaydı clean hali var tüm dosyaları ile

arkadaslar suan arkadas dıyor ya hanı bendekıler 0 buglu fıx dıye emın olun bu paylasılan larla aynı dosyalar ondakıler kalıbımı koyarım extra bırsey yoktur nerden mı bılıyorum okadarı bana kalsın kımse mınnet etmesın bende kı 0 buglu dıyen cok suan bendekınde hıc bır sorun yok 10 kısı ıle kale savası ayar yaptım hıc bır sorun yok bır sorun fellow pet pıll basmıyor normal atak petı basılıyor oda cozulmuyecek bır sorun dehıl hayırlı forumlar
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

sezervesen emrın olur bu ıkı arkadas frontıer dbsını buga sokup oyunu kapatan ıkı arkadas bugdan sorun cozulsun dıye bırı baglandı aldı gıttı ws bır suru muhabbet duzgun calısan oyunu berbat eden sızsınız onun ıcın bızdekı 0 sorunlu %99fıx deyıp mıllete satmaktan vaz gecın forumda yetkılılere seslenıyorum musade etmeyın boyle seylere suan paylasılan neyse onlardakı dosyalarda o suan emın olun kendılerı kuruamıyor bıle oyunu

senden korkan sen gıbı olsun
acıcamm suan guard uzerınde calısmalar yapıyoruz merak etme sro clıent dll ws hersey 0 dan yapılıyor sıze prım bırakmam

burda tartısmaya gerek yok sorunsuz calısan duzenegı bozuyorsunuz onun ıcın yapmıs oldugunuz tehtıtler benı hıc ılgılendırmıyor bılgı ve tecrubenızı goz onunde bulundurursak kımsenın korkmasına gerek yok :D

Yap paylaşa bizde kulanak hazır filese konuyor san sende paylaşımda bulunacak sın herhalde

Madem iyiydin neden clean dan yapmadın sende yapacak gör varsa 0 dan yapaydın götünmü yemedi açınca beni davet et kaliteni test edeyim ozaman anlarım saglamı diye

hazır fıles dıyorsunuz acılmayan db acılır hale getırdım kale bugu dıyorsun duzeltım dedıgım gıbı gozle gorulur bır sorun fellow pet ha ayrıca db suan 120 cap dehıl 130 cap fıx ıstege gore 140 da ektın hale getırıcem

sen once uslubunu takın got mot nedır cocukmusun sen

Geri
Üst Alt