Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü hiteffect\hit_2_blueblood.efp Hatası

Etotio

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba hocalarım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradaki konudaki uniqueleri eklemek istedim ancak launcherden start dediğim de hata alıyorum.

1730835557417.png Aldığım hatada bu

Çözüm
Aldığınız bu hata klasik bilinen bir hatadır. Oluşabilecek yolları da az çok bellidir.

Skilleffectte hiteffect olarak bu efp verilmiştir particleste dosya yoktur hata verir.

Skilleffectte hiteffect olarak bu efp verilmiştir, dosya particleste de vardır ama skilleffectte efpnin verildiği uzantı hatalıdır oyüzden yükleyemez hata verir.

Particlespk'de bu efp dosyası yoktur oyun oyüzden hata verir.

Skilleffectte veya bsrnin içerisinde tanımlanmıştır bu efp, ama particlespk2'de dosya olmadığı veya doğru uzantıda olmadığı için oyun okuyamıyor ve clienti başlatamıyordur.

Sonuç olarak bu efp biryerde tanımlı ve client bunu okumaya çalışıyor, okuyamadığı için hataya düşüyor. Yok diyorsunuz ama aslında var , sizin dikkatinizden kaçıyor...
Oyla 0
Konudaki dosyanın içerisinde bu şekilde yazıyordu ve bende bu şekilde eklemiştim @iMonarch

SkillEffect

MOB_JUPITER_BAAL ---------- arattıktan sonra altına ekle

MOB_ARABIA_KHULOOD MOB_ARABIA_KHULOOD 6 none none none none none 0,10,-6 hit_2_blueblood none 0 0
MOB_ARABIA_KARKADANN MOB_ARABIA_KARKADANN 8 none none none none none 0,14,-3.6 hit_2_redblood none 0 0
MOB_ARABIA_KIDEMONAS MOB_ARABIA_KIDEMONAS 7 none none none none none 0,14,-3.6 hit_2_redblood none 0 0

Oyla 0
bunu pach atıp denermisin
Konudaki dosyanın içerisinde bu şekilde yazıyordu ve bende bu şekilde eklemiştim @iMonarch

SkillEffect

MOB_JUPITER_BAAL ---------- arattıktan sonra altına ekle

MOB_ARABIA_KHULOOD MOB_ARABIA_KHULOOD 6 none none none none none 0,10,-6 hit_2_blueblood none 0 0
MOB_ARABIA_KARKADANN MOB_ARABIA_KARKADANN 8 none none none none none 0,14,-3.6 hit_2_redblood none 0 0
MOB_ARABIA_KIDEMONAS MOB_ARABIA_KIDEMONAS 7 none none none none none 0,14,-3.6 hit_2_redblood none 0 0

Oyla 0
Oyla 0
bunu pach atıp denermisin
Maalesef olmadı
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

skill eklememişsindir refobjchara bak
1730836781032.png1730836796833.png
ekli hocam
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

1730836844213.png
bu şekilde üstümde duruyor ben yürüdüğümde oda arkamdan yürüyor durduğumda da üstümde duruyor

Oyla 0