Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü hiteffect\hit_2_blueblood.efp Hatası

Etotio

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba hocalarım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradaki konudaki uniqueleri eklemek istedim ancak launcherden start dediğim de hata alıyorum.

1730835557417.png Aldığım hatada bu

Çözüm
Aldığınız bu hata klasik bilinen bir hatadır. Oluşabilecek yolları da az çok bellidir.

Skilleffectte hiteffect olarak bu efp verilmiştir particleste dosya yoktur hata verir.

Skilleffectte hiteffect olarak bu efp verilmiştir, dosya particleste de vardır ama skilleffectte efpnin verildiği uzantı hatalıdır oyüzden yükleyemez hata verir.

Particlespk'de bu efp dosyası yoktur oyun oyüzden hata verir.

Skilleffectte veya bsrnin içerisinde tanımlanmıştır bu efp, ama particlespk2'de dosya olmadığı veya doğru uzantıda olmadığı için oyun okuyamıyor ve clienti başlatamıyordur.

Sonuç olarak bu efp biryerde tanımlı ve client bunu okumaya çalışıyor, okuyamadığı için hataya düşüyor. Yok diyorsunuz ama aslında var , sizin dikkatinizden kaçıyor...
Oyla 0
Databaseye eklediğin skıl ile skillefeck uyumsuz ise canavar peşinde koşar tepkisiz kontrol et uyumlular mı

Eğer Şu konuyu görüntülüyebiliyorsan burdaki Mob Dosyalarını Kullanabilirsin

Oyla 0
skilleffect.txt de sorun var bendede olmuştu sıfırdan bütün o mobları silip tekrar doğrusunu eklersen sorunun büyük ihtimal çözülecek .

not : dikkat et birden fazla aynı mob girdisi olabilir onları da silmen lazım

Oyla 0
Merhaba hocalarım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradaki konudaki uniqueleri eklemek istedim ancak launcherden start dediğim de hata alıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 19986 Aldığım hatada bu
skilleffect.txt'de biryere hiteffect\hit_2_blueblood.efp eklemişsin. Oyun clienti başlatırken skilleffectteki efplerin Particles.pk'de olup olmadığını kontrol eder ve yükler. Yüklemeye çalışıyor ama bu dosyayı bulamıyorum diyor. Particles.pk'nizde bu efp nin var olup olmadığını kontrol edin. Aşamazsanız anydesk verirseniz bağlanıp halledebilirim.

Oyla 0
skilleffect.txt de sorun var bendede olmuştu sıfırdan bütün o mobları silip tekrar doğrusunu eklersen sorunun büyük ihtimal çözülecek .

not : dikkat et birden fazla aynı mob girdisi olabilir onları da silmen lazım
Doğrusunu derken konudaki dosyayı indirdim adımları tek tek yaptım konudaki paylaşımda sıkıntı var o zaman sanırım?

Oyla 0
konudaki paylaşım doğru çalışıyor
bende konuya göre düzenledim hocam konuya eklemiş olduğum tabloları da eklemiştim yorumlarda bulunuyor ne yapmam gerekiyor?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

skilleffect.txt'de biryere hiteffect\hit_2_blueblood.efp eklemişsin. Oyun clienti başlatırken skilleffectteki efplerin Particles.pk'de olup olmadığını kontrol eder ve yükler. Yüklemeye çalışıyor ama bu dosyayı bulamıyorum diyor. Particles.pk'nizde bu efp nin var olup olmadığını kontrol edin. Aşamazsanız anydesk verirseniz bağlanıp halledebilirim.
Ekli değil hocam
1730890030084.png

Oyla 0
Oyla 0
bende konuya göre düzenledim hocam konuya eklemiş olduğum tabloları da eklemiştim yorumlarda bulunuyor ne yapmam gerekiyor?

Ekli değil hocam
Ekli dosyayı görüntüle 19998
skilleffecti sıfırdan her şeyi temizleyip tekrar yapmanı tavsiye ediyorum bende böyle çok uğraşmıştım çözümü tekrar sıfırdan yapmakta buldum
Birde skilleffect'de başında 0 ve 1 ler olan girdiler var 1 olanların altına yapmaya özen göster

Oyla 0
O efp particlesinizde var mı ona bakın
Var hocam

skilleffecti sıfırdan her şeyi temizleyip tekrar yapmanı tavsiye ediyorum bende böyle çok uğraşmıştım çözümü tekrar sıfırdan yapmakta buldum
Birde skilleffect'de başında 0 ve 1 ler olan girdiler var 1 olanların altına yapmaya özen göster
MSKILL_SD_EGYPTTOMB_ATTACK01 -------- arattıktan sonra altına ekle
1 - MSKILL_ARABIA_KHULOOD_ATTACK01

MSKILL_GOD_PILLAR_WRECK_100_110_ATTACK01 arattıktan sonra altına ekle
- MSKILL_ARABIA_KIDEMONAS_ATTACK01

MSKILL_GOD_PILLAR_WRECK_100_110_ATTACK01 altına eklemiş olduğum diğerlerine hiç benzemiyor acaba bunu da mı 1 - şeklinde düzeltmek gerekiyor ki?

Oyla 0