Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü hiteffect\hit_2_blueblood.efp Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Etotio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Etotio

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba hocalarım
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
buradaki konudaki uniqueleri eklemek istedim ancak launcherden start dediğim de hata alıyorum.

1730835557417.png Aldığım hatada bu

Oyla 0
Databaseye eklediğin skıl ile skillefeck uyumsuz ise canavar peşinde koşar tepkisiz kontrol et uyumlular mı

Eğer Şu konuyu görüntülüyebiliyorsan burdaki Mob Dosyalarını Kullanabilirsin

Oyla 0
skilleffect.txt de sorun var bendede olmuştu sıfırdan bütün o mobları silip tekrar doğrusunu eklersen sorunun büyük ihtimal çözülecek .

not : dikkat et birden fazla aynı mob girdisi olabilir onları da silmen lazım

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
skilleffect.txt'de biryere hiteffect\hit_2_blueblood.efp eklemişsin. Oyun clienti başlatırken skilleffectteki efplerin Particles.pk'de olup olmadığını kontrol eder ve yükler. Yüklemeye çalışıyor ama bu dosyayı bulamıyorum diyor. Particles.pk'nizde bu efp nin var olup olmadığını kontrol edin. Aşamazsanız anydesk verirseniz bağlanıp halledebilirim.

Oyla 0
Oyla 0
skilleffecti sıfırdan her şeyi temizleyip tekrar yapmanı tavsiye ediyorum bende böyle çok uğraşmıştım çözümü tekrar sıfırdan yapmakta buldum
Birde skilleffect'de başında 0 ve 1 ler olan girdiler var 1 olanların altına yapmaya özen göster

Oyla 0
Var hocam
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

MSKILL_SD_EGYPTTOMB_ATTACK01 -------- arattıktan sonra altına ekle
1 - MSKILL_ARABIA_KHULOOD_ATTACK01

MSKILL_GOD_PILLAR_WRECK_100_110_ATTACK01 arattıktan sonra altına ekle
- MSKILL_ARABIA_KIDEMONAS_ATTACK01

MSKILL_GOD_PILLAR_WRECK_100_110_ATTACK01 altına eklemiş olduğum diğerlerine hiç benzemiyor acaba bunu da mı 1 - şeklinde düzeltmek gerekiyor ki?

Oyla 0