Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü hiteffect\hit_2_blueblood.efp Hatası

Etotio

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba hocalarım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradaki konudaki uniqueleri eklemek istedim ancak launcherden start dediğim de hata alıyorum.

1730835557417.png Aldığım hatada bu

Çözüm
Aldığınız bu hata klasik bilinen bir hatadır. Oluşabilecek yolları da az çok bellidir.

Skilleffectte hiteffect olarak bu efp verilmiştir particleste dosya yoktur hata verir.

Skilleffectte hiteffect olarak bu efp verilmiştir, dosya particleste de vardır ama skilleffectte efpnin verildiği uzantı hatalıdır oyüzden yükleyemez hata verir.

Particlespk'de bu efp dosyası yoktur oyun oyüzden hata verir.

Skilleffectte veya bsrnin içerisinde tanımlanmıştır bu efp, ama particlespk2'de dosya olmadığı veya doğru uzantıda olmadığı için oyun okuyamıyor ve clienti başlatamıyordur.

Sonuç olarak bu efp biryerde tanımlı ve client bunu okumaya çalışıyor, okuyamadığı için hataya düşüyor. Yok diyorsunuz ama aslında var , sizin dikkatinizden kaçıyor...
Var hocam
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

MSKILL_SD_EGYPTTOMB_ATTACK01 -------- arattıktan sonra altına ekle
1 - MSKILL_ARABIA_KHULOOD_ATTACK01

MSKILL_GOD_PILLAR_WRECK_100_110_ATTACK01 arattıktan sonra altına ekle
- MSKILL_ARABIA_KIDEMONAS_ATTACK01

MSKILL_GOD_PILLAR_WRECK_100_110_ATTACK01 altına eklemiş olduğum diğerlerine hiç benzemiyor acaba bunu da mı 1 - şeklinde düzeltmek gerekiyor ki?
Aldığınız bu hata klasik bilinen bir hatadır. Oluşabilecek yolları da az çok bellidir.

Skilleffectte hiteffect olarak bu efp verilmiştir particleste dosya yoktur hata verir.

Skilleffectte hiteffect olarak bu efp verilmiştir, dosya particleste de vardır ama skilleffectte efpnin verildiği uzantı hatalıdır oyüzden yükleyemez hata verir.

Skilleffectte veya bsrnin içerisinde tanımlanmıştır bu efp, ama particlespk2'de dosya olmadığı veya doğru uzantıda olmadığı için oyun okuyamıyor ve clienti başlatamıyordur.

Sonuç olarak bu efp biryerde tanımlı ve client bunu okumaya çalışıyor, okuyamadığı için hataya düşüyor. Yok diyorsunuz ama aslında var , sizin dikkatinizden kaçıyor.

Oyla 0

Sonuç olarak bu efp biryerde tanımlı ve client bunu okumaya çalışıyor, okuyamadığı için hataya düşüyor. Yok diyorsunuz ama aslında var , sizin dikkatinizden kaçıyor.
1730909596997.png
skilleffect.txt
Diğer oyunda bu dosya bulunuyor;
1730910400195.png
Pk2 Editor.exe ile kendi oyunuma import ediyorum gerek toplu(klasör) gerek tekli(hit_2_blueblood.efp) import başarılı diyor. Daha sonra Pk2 Çıkarıcı ile Particles çıkartıyorum hiteffect dosyasında bu hit_2_blueblood.efp dosyası bulunmuyor.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

[ÇÖZÜLDÜ] : Server Files üstünden hit_2_blueblood.efp bu dosyayı patch attım ve hata vermedi ama kafama takılan kısım neden Pk2 Editor ile import ettiğim halde, Pk2 Çıkarıcı ile çıkarttıktan sonra gözükmüyordu.

Oyla 0
Çözüm