Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sw ozelliklerini yazar misiniz kuran arkadaslar sw de neler ekli neler eksik gozlemlediginiz kadariyla
Petra devils garden
Tum fellowlar
Sky temple
125 uzeri mob ve uniqler var mi
Vs...
Bu kurulumda bir sorun alıyorum herşeyi başlatıp oyuna girdiğimde slotlar aşırı fazla ve oyun 2 saniyede bir kasılıp açılıyor gameserver kaynaklımı mob fazlalığındanmı oluyor anlıyamadım
gs de bir sürü hata alıyorum region'lar ile ilgili sql tablolarını incleme şansım olmadı ama hata şu şekilde
Mapleri kapatsam bile sorun devam ediyor hala ara ara donmalar var haritada hareket ederken oluyor gameserver şöyle bir hata veriyor sürekli
==#==========> WriteDump(Idx: 65) Called, ExceptionCode: 0xC0000005
17.10.2022
DevKit v230 client kullanımı nedeniyle v230 a geçiş yapıldı.
Nude patch ve zoom hack disable @ExceeN
Beyaz title @|̿ \͇||͇̿ ͇̿ ͇̿| |̿ 230 a uyarlama @SROGuide
Parti max lvl 140 client side @khaleed2010 server side @SubZero
Boş görünen welcome notify tamamen kaldırıldı.
WriteDump hatası ve ışınlanma sonrası beklemeye sebep olan _RefRegionBindAssocServer yapısı düzeltildi clean yükleme yapmayacaksanız mevcut database varsa