Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tesekkur ederim bir sorum daha olacakti tek gs tum moblari kaldirmiyor birden fazla gs acmak gerekli diye dusunuyorum forumda bunla ilgili konu buldum yaptim dediklerini ama smcde 2 agent ve 2 gs gorunmesine ragmen tek gs bile acilmiyor kaliyor oyle bu konuda bilgin var mi o konuya yazdim ama daha gormedo sanirjm
ben pek anlamam loglardan ama bıraz bakıp anlamaya calısayım veya buraya yukliyim anlayan olursa yardımını beklerim
şöyle bazı sorunlar alıyorum
skillerde sorun var (3 times olması gereken skill 1 kere vurus yapıyor)
refregionbindasc den bagdat alex aktif ettim mob spawnları 0 a yakın dusurdum ama bagdat ve alexe reverse atınca loading ekranında kalıyor clienti kapatıp yeniden chara girmeyi deneyince char start ekranında dc alıyor