Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Item ismi değiştirme /Set Type Değiştirme /Item Drop kaldırma

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar, sizlere 3 sorum olacak;
1-) textuisystem ve txtdata_object 'den değiştirdiğim isimler oyuna girince isimsiz görünüyor. Eminim ki eksik bir txt yada sqlden eklemem gereken bir yer vardır.
Eksik yaptığım yer neresi? (Çözüldü)
1.png

2-) 9dg moon itemi fight olarak nasıl ayarlayabilirim? (Çözüldü)
2.png

3-) 9-10-11 Dg itemleri dropdan kaldırmak istiyorum. Elinizde hazır query var mı? (Çözüldü)

Son düzenleme:
Tamam o zaman SN_ITEM_MALL_HGSUNUCULAR_SWITCHER_01 olanı SN_ITEM_MALL_HOOKAHROAD_SWITCHER_01 yap sonra textdataobj.txt'e gel aynısını oraya yaz sonra karşılığını yaz işte?

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Rate ayarını doncar vermiş, 9 dg moon nasıl fight oluyor onu bende merak ediyorum ama onun için de fight itemlerin refobjcommon daki özelliklerine bakmak lazım ordandır diye tahmin ediyorum misal normal item 1, star item 2, moon item 3, nova item 4, sun item 5, fight item 6 gibi gibi sayı verilmiş olabilir bir incele derim

Oyla 0
Oyla 0
3.png

@risesun97 CodeName128 / NameStrID128 / DescStrID128 bunların hepsini değiştiriyorum ama başka bağlantısının olmadığına emin miyiz? Desc kısmı sanki itemin açıklaması ile ilgili gibi geldi

Oyla 0
Geri
Üst Alt