Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Item ismi değiştirme /Set Type Değiştirme /Item Drop kaldırma

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar, sizlere 3 sorum olacak;
1-) textuisystem ve txtdata_object 'den değiştirdiğim isimler oyuna girince isimsiz görünüyor. Eminim ki eksik bir txt yada sqlden eklemem gereken bir yer vardır.
Eksik yaptığım yer neresi? (Çözüldü)
1.png

2-) 9dg moon itemi fight olarak nasıl ayarlayabilirim? (Çözüldü)
2.png

3-) 9-10-11 Dg itemleri dropdan kaldırmak istiyorum. Elinizde hazır query var mı? (Çözüldü)

Son düzenleme:
Daha önce serverinizde dbtomedia kullanmadıysanız, client crash yapabilir bilginiz olsun. Sadece ItemDataxxx bölümünü atarak deneyebilirsiniz. Başka hiç birşey atmayın.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Peki birde şöyle deneyelim,
select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%SET_A%'
olarak yazalım, aratalım. Değişeceğimiz silah kodunu bulalım, link bilgisini alalım ve
select * from _RefObjItem where SetID like 'linki girin'
Linki girin kısmına bulduğunuz linki yapıştırın
SetID kısmında ne yazıyor ona bakın bakalım. :)

Oyla 0
Son düzenleme:
Oyla 0
Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Sizin databaseden benim databaseye değişmiş ondan sordum. :) Tekrar aynı adımları uygulayın düzelecektir %90. Sorununuz textdata ile vs alakalı değil ama ondan emin olabilirsiniz. Bu işlemi daha evvelden yaptım ve size telefondan evdeki bilgisayarıma bağlanarak anlattım. O yüzden hatalar olabilir ama çözümü burada. :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt