Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

ecSRO Paylaşım Joymax in Ecsroya Açtığı Dava

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Parzival
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En son çıkanlardan biri vSro 'dir.
Silkroad'ın yedeklerinin tek sunucuda tutulmadığı aşikardı zaten o zamanlar.

ecsro ile joymax arasında lisans yoktu. Dosyaların nasıl alınıp ecsro açıldığını tam olarak hatırlamıyorum. Kopyalanma değildir. Belki emülator olabilir. Sızdırıldığını düşünüyorum ben.

vSRO ise test files idi. Joymax ile lisans anlaşması yapan bir firmanın test dosyaları sunucularından çalındı. Şuan joymax tüm private serverlara dava açma hakkına sahip ama uğraşacak adam yok. Geçtiğimiz yıllarda lisans davasıyla ilgilenen bir kore şirketine vekalet vermişlerdi. O şirket bir kaç private serverin facebook sayfalarını kapattırmıştı. Ancak bundan öteye gidilemedi. Zaten uğraşılacak gibi değil. Günübirlik serverlar açılıyor.

Ek bilgi geçeyim, Resmi lisanslı vSRO serveri hala açık, 2 ve 3 joblu şekilde sunucuları var. Elimizdeki dosyalar test ama onlardakiler lisanslı son dosyalar.

ecsro dan da önce açılan ilk pserver

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Ki zaten iSRO ile de o kadar ilgili değiller artık, kaldı ki kaçak sunuculara dava açacaklar. Oyuna ortak şirkette aldılar ama onlarda aynı bişey yapmıyor 😃 MMORPG türü oyunlarında ömrü azaldı zaten bunu oyuncu sayısı ciddi derecede azalan iSRO ya bakıp görebilirsiniz, zamanında 40, 45 sunucusu olan şirket sunucusu sayısını 8 civarına düşürdü. Şu an güncel seviye 140 a dayandı bundan sonra ne olacak bende çok merak ediyorum, RefLevel tekstlerine baktığımda seviye 150 ye uzatılmıştı anlaşılan şirket oyunu uzatacak gibi duruyor.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
O zamanlar private server açıldığında herkes doluşurdu. Çünkü biri kapandıktan sonra ancak diğeri açılırdı. Sjsro ecsro zszc sunworld bunlardan sonra paylaşıldı dosyalar.

Ecsrodada oynamış bir oyuncu olarak O serverlerdeki kalabalığı isroda görmemişimdir. ☺️

Oyunun tasarım süresince bütün bu olacaklar önceden planlanmıştı zaten ve dosyalar şuanda 250 cape kadar destekliyor. Şirket sürekli botlara karşı olduğunu dile getiriyordu ama sbot'u satan kendileri... Oyuna yeni patch geliyor. 2 saat olmadan sbot update getiriyor. Bu ne hız be?

@Parzival ecsro dbsine girip _refobjcommon tablosunda şu mobcodename128 okuturmusun
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Bu sonuc çıkıyor olmalı... Oyun herşeyi daha tasarım sürecinde iken planlamış. Güya botlara karşı savaş yapacağız diyerek bu mobu eklemişlerdi.

vsro yu epvp de Chernobyl adlı kullanıcı sızdırdı ve paylaştı. Epvpden yayılmaya başlamıştı zaten ve kendisi hala aktif olarak bu dosyalar ile uğraşıyor.

Geri
Üst Alt