Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

ecSRO Paylaşım Joymax in Ecsroya Açtığı Dava

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Parzival
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türkçe dava sonucu;

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

75bin $ günümüz kuruyla 530 milyon TL yapıyor. 10 sene öncedeki tazminat fiyatı tabi. Şimdi 100 bin $ olurdu heralde...

Joysro & Electus & Jollygame & Hitsro... bu 4 eski sunuculardan birine dava açabilirler aslında. İbretlik bir rakamdan sonra piyasa rahatlardı.

Bu anlattıklarınızın tamamına destek veriliyor. Sbot'un işbirliği, vSronun dünya genelinde private olarak oynanmasına kadar.
Söz konusu dosyalar GM tarafından paylaşıldı. Forumlarda bunun hakkında bir çok bilgi vardı. Bir diğerine gelecek olursak bu dava konusu çok farklı bir boyutta olduğu için dava işlem sürecine katıldı.
Şuanda hiç yetkili privatelere dava açmaya kalkmaz. Adam yok değil, böyle bir şey yok. Sadece Video oyunlarına yatırımı belli çaplı sağlıyorlar. Ayrıca Joymax hisselerinin çoğunu devretmiş durumda. Joymax artık oyunda fazla bir yetkisi ve getirisi yok.
Bu dosyalar paylaşıldı. Hemde kendileri tarafından. Burada telif hakkı kalkıyor. Emin olun bunların hepsi ileriye dönük bir yatırım. Konu içerisinde bilinen bir çok yanlış, burada ve değinmek istedim.

MHTC, ECSRO ile aynı sunucu ve ekip MHTC olarak Ocean tarafından açıldı kısa sürede adı ECSRO oldu. Ocean 2008 sonlarında CIMO'nun sunucularına sızmış ve kopyalamış. Aynı sunuculara sızan birisi ocean ismiyle açılmış bir windows kullanıcısı olduğunu söylemişti. ve taşlar yerine oturdu.

sbot ile bağlantıları olmadığını biliyorum fakat sroking bot ile bağlantıları olduğunu düşünüyorum.

beyler hep merak etmişsimdir bu dosyalar çalindimı joymax kendisi paylaştı kesin bilgi varmi?

Bu chernobyl denilen arkadaşın doğum tarihi forumda 1994 olarak gözüküyor.Dosyalar 2011 de paylaşıldığı dönemde 17 yaşında oluyor bu adam nasıl bu dosyaları ele geçirdi anlamadım.

Geri
Üst Alt