Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hadi dayanamadım süprizimi söylim arap ırkı eylül ayı itibariyle geliyormuş joymax new big update diye eski epostalara beta sürecinde yer almak için onay maili yollamış 2010 kasım ayından eski hesabı olup 125Level çarı olanlar yeni ırk için betaya katılabilecekmiş
silkroad R betası çıktığındada 110 çarın olma zorunluluğu istemişlerde mantıklı yani. az kişi giricek test edicek güvenilir insanlar olucak yani. Silkraod r ilk betadayken kalabalık değildi mis gibiydi
veritabanında yapılan küçük bir hata bile ne problemlere yol açabilirken kaynak kodları ile oynamayı basit görüyorsunuz bence... ben şahsım adına benim elimde olsa çok bir şey yapamam muhtemelen...
cpp dosyalarının isimleri exenin içinde sağda solda bulunabiliyor.
nasıl ele geçirdiğine dair bir bilgim yok. Çoğu files'ın test serverlarında güvenliksiz bir şekilde tutulup çalındığını varsayarsak joymaxtan biri satmıyor da olabilir.
Bu arada ben 2008 yılında vsro oyununda oynamıştım @tombalaci_46@sarkolata@Toxicated forumdan belki hatırlar vsro files zaten bi kaç sene sonra paylaşılıyor