Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğru diyorsun aslında oynayan biri yorum yaparsa iyi olur.Ayrıca yanlış okumadıysam kaynak kodlarının kopyalama yoluyla alındığını söylüyorlar.Anlayacağın ortalık karışık
ecsro tahminen oynadıgım yıllar 2007 2008 arasıydı ecsronun tutulmasının sebebide isrodan kolay olmasıydı isrodaki playerler hep ecsroya geçtiydi atıyorum isronun exp ratesi 1x se oranın 50x falandı free silk vs de vardı ondan çok tercih ediliyordu
ecsro tahminen oynadıgım yıllar 2007 2008 arasıydı ecsronun tutulmasının sebebide isrodan kolay olmasıydı isrodaki playerler hep ecsroya geçtiydi atıyorum isronun exp ratesi 1x se oranın 50x falandı free silk vs de vardı ondan çok tercih ediliyordu
evet vardı betamı yoksa normalmi bilemicem ilk internet cafedeki bir arkadaşın oynadıgını gördüm bende öyle oynamıstım cok zevkliydi o yıllar char kasmak oynamak
Sjsroyu bende oynamıstım 100 Tl di sun +10 lar herşeyim sun +10 du skiller 70 kfkf kervanları jangan gölete çeker thieflerle kasardık bi kaçtane ss bile duruyor