Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Joymax, Türk şirketi GameGami ile 'Silk Road'u imzaladı

Bende inanmıyorum orjinal isroya eu guncellemesinden sonra ne yeni karakter ne yeni animasyon geldi joymax bile bir gelişme yapamıyorsa bu şirketin nasıl bir gelistirme yapacaklari meçhul durumda sözde arabian ırkı gelecekti o bile yalan olmuş durumdayken böyle birşeyin olması şaşırtıcı vallaha

Eğer anlaşma imzaladıysa "oyun düzenini tutturabilecek mi?" gibi terimleri tartışmamız biraz tutarsız olacaktır. Elbet bir projeleri ve anlaştığı takımları & kişiler olacaktır.
Daha çok biz, Türkiye açısından oyuncu olarak gerekli desteği vereceğiz. Bu da "MMORPG" 'nin gelişmesine neden olacaktır. Türkiye açısından bu adım çok önemli faktörde. İlk önce bunun bilincinde olalım.

Şayet oyuncuların aradığı sunuculardan ziyade, eski düzende uzun vadeli zor bir oyun karşımıza çıkacağına inanıyorum. Şirketin bu konuda alacağı adımları ilerleyen zamanda görmek umuduyla.

4-Private sunucular ile ilgili gerekli hukuki adımlar zaman içerisinde atılacaktır. Fakat hukuki adımlara geçmeden önce uyarı ve ikaz mekanizmasını çalıştırmayı planlıyoruz.

şuna gerçekten güldüm ve hala gülüyorum :D

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Haklısın ancak bunu zamanında nttgame knight online 'ın eski versiyonları için denedi ve 1299 versiyonu için bu davayı kaybetti çünkü oyun dosyaları ve client dosyaları birbirlerinden tamamen farklıydı. :)

şuana bakacak olursak bu adamlar yüzbinlerce lirayı isro ya yakın bi oyun açmak ve halihazırda elde edeceği zararı tamamıyla kapatmak için uğraşacaktır. Durum bu olunca da şuan ki isro ve vsro fileslarında dünya kadar farklılık gözlemleyebilirsin.

Altı üstü bi vergi cezası ödersin oda olmadı bi dükkan açarsın kapanma ihtimalini 0 a düşürürsün miraççım :)

Dava açmasına gerek bile yok kur yoksa ve p2w yoksa privatelerin sonu gibi bir şey bu..

Geri
Üst Alt