Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Joymax, Türk şirketi GameGami ile 'Silk Road'u imzaladı

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Aslına bakarsan bazı devleri sadece vergi vermedikleri için gümletebilirler haklısın bu konuda :)
Ancak knight online için verilen emsal karar mevcut eğer kapanmasaydı onlinehiledeki konusunu bile atabilirdim ancak site tamamen kapatıldı :)
Ve evet hukuk sistemi bu hergün değişip farklı bir çok kararlar verilebiliyor. :)

Hangi biriyle uğraşsın adamlar 1000lerce server var hepsine dava açmaya kalksa ömrü yetmicek arkadaşın dediği gibi bilindik serverelere dava açıp herhangi bir olumlu birşey olursa zaten diğerleri açmaya yelkenemicek diye düşünüyorum ben.

Dagdan gelip bagdakini kovup kalbimizi neden kiriyorsun sayin gamegami 😑

Son isro files alindiysa populer p.serverlara gecmis olsun. Son teknoloji 😅

2-Oyunun müsade ettiği ölçülerde mümkün olan en üst seviyede özlediğimiz versiyon ile başlayacağız. (Bazı özelliklere biz karar verdik fakat ilerleyen zamanlarda buradan veya oyun sayfasından soracağımız sorularla sizin de görüşlerinizi alarak ilerlemeyi planlıyoruz.

Eğer son iSRO files, 80 captan başlarsa fazla talep olacağını düşünmüyorum 80'den old dosyalar ile başlayıp devam etmeliler.

Geri
Üst Alt