Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Kervan çekerken thief çıkınca oyunda atıyor

Fury

Professional Graphic Designer
.
Türk Lirası
0.00₺
merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Kervan çekerken thief çıkınca oyunda atıyor ve alttaki hatayı veriyor, dump dosyası yok.. böyle bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
P1VkJ5.jpg

Hangi haritada oluyor bu? European thiefler kapalı olabilir? Bundan dolayı hata veriyor olabilir? Yada ch rejobjcommon serviceleri 0 olan thief mob varmı yok mu ona bakın.

Oyla 0
merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Kervan çekerken thief çıkınca oyunda atıyor ve alttaki hatayı veriyor, dump dosyası yok.. böyle bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
P1VkJ5.jpg
Gameserver'da herhangi bir hata mevcut mu?

Oyla 0
MOB_THİEF_NPC_1400 tane hepsi serviceleri 1

Birde arkadaşlar şöyle birşey var arkadaşımla aynı clienti kullanıyoruz herşeyimiz aynı... Downhangdan çıktık hotana doğru daha ilk thiefler çıktığı gibi beni oyundan atıp bu uyarıyı verdi.. o arkamdaydı beni görmüyordu daha sonra benim olduğu yere gelince bana çıkan thiefleri gördü.. onu oyundan atmadı ama biraz ilerlediğinde ona da thiefler çıktığı gibi oyundan attı. Durum böyle :)

Oyla 0

Birde arkadaşlar şöyle birşey var arkadaşımla aynı clienti kullanıyoruz herşeyimiz aynı... Downhangdan çıktık hotana doğru daha ilk thiefler çıktığı gibi beni oyundan atıp bu uyarıyı verdi.. o arkamdaydı beni görmüyordu daha sonra benim olduğu yere gelince bana çıkan thiefleri gördü.. onu oyundan atmadı ama biraz ilerlediğinde ona da thiefler çıktığı gibi oyundan attı. Durum böyle :)
Select * from dbo._RefObjCommon where CodeName128 like '%THIEF_NPC%' and service=0 olarak execute ediniz, sonuç var mı?

Oyla 0

Eğer öylese sorun oyunda değildir. Client dosyalarını yenilemeyi dene pk2 ler hasarlı hale gelmiş olabilir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt