Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Kovboi Event Tool 2020 (Madness,LMS,Survival)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
yavrum iyi hoş diyorsunda ben bu adamın bunu nasıl elde ettiğini söylüyorum
Google sağolsun canım sıkıldıkça aradığımda birşeyler bulabiliyorum paylaşanlar düşünsün beni bağlamaz :D Ben paylaşır geçerim :)
böyle yazmış ya işin aslı öyle değil forumda paylaşılmış olan my_eventbot.exe cracki indirdiği gibi bu arkadaş adamın sunucuna erişim yapıp ne var ne yok topluyor.aslında demek istediğim ki şimdi böyle soyledim diye yorumum silinir veya banlanırım :) vsro.org un supermoderetoru bir hırsız bir siyah şapkalı lamerdır sizlerde çok iyi biliyorsunuzda işinize gelmiyor ne yazık ki oysaki böyle şeylere ihtiyacınız olmadıgını çok iyi biliyorum.isterim ki böyle güzel bir toplulukta bu tarz kişilerin aramızda olmaması.nereden biliyorum diye soracak olursanız prosedürler bana ait sunucu db ise @MarsEDIT ben program veya prosedürlerin peşine düşmüyorum asla yanlış anlaşılmasın sürekli kendimi geliştiren sistemleri daha akıcı hale getiren biliyim tanıyan bilen bilir. sağlıcakla kalın umarım herşey gönlünüzce olur

e sonuç olarak yani programdan değilde birisi vermiş oldu demi sorun çözüldü o zaman ben ne yapabilirim o zaman daha düzgün şekilde koruyacaksın programını

bu arada hiçbir paylaştığım programda tarafımdan eklenmiş bi virüs bulunmamaktadır . 1433 portunu sv açmaya kalkmasınlar cloudflare bypass sitelerinde site adı yazınca ip çıkıyor zaten programa gerek yok site ip bulmak için

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
canım çok detay bilmem ama programı indirdiğinin hemen sonrasında olan olmuş ve bu ilk değil diyecem bu tesadüf daha önce başka biri tarafından o program indirildiğinde de dbsini paylaşmıştın oda mı tesaduftü bilemem ama programın zaten virustotal sonuçları hiçde ikna edici yanı yok

Geri
Üst Alt