Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Kovboi Event Tool (ORIGINAL) (Turkish and English)

Güncellendi.

- Türkçe versiyon desteği kaldırıldı. (Artık İngilizce öğrenme vakti gelmiştir millet.)
- Party Form Log yeteneği eklendi. (Lucky Party Form Eventi için gerekliydi. Tabiki bütün oyundaki formları logluyor.)
- Global Log yeteneği eklendi.
- Worker Thread ve Async IO Thread optimizasyonlarıyla ThreadPool yönetimi güçlendirildi. (Server ve Guard Load Test için gerekli bir nitelikti.)

Güncellendi.

- Türkçe versiyon desteği kaldırıldı. (Artık İngilizce öğrenme vakti gelmiştir millet.)
- Party Form Log yeteneği eklendi. (Lucky Party Form Eventi için gerekliydi. Tabiki bütün oyundaki formları logluyor.)
- Global Log yeteneği eklendi.
- Worker Thread ve Async IO Thread optimizasyonlarıyla ThreadPool yönetimi güçlendirildi. (Server ve Guard Load Test için gerekli bir nitelikti.)
bu ingilizce öğrenme şey mi dostum yine yangınlar yine ben? :D

Döviz getirilmesi gerekiyor ülkeye 😂

Küçücük bir tohum attım işte. Ne kadar vesile olabileceksem artık 😂
kanka döviz möviz ne gelirse gelsin artık, 240Hz bi monitör alcaz 2 saatte bir fiyat yükseliyor anasını satayım
RX580 2400'e aldım, şu an mining sebebine 8500 kafayı yicem. :D

Geri
Üst Alt