Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DuyuruKovboi Event Tool (ORIGINAL) (Turkish and English)
Bir kaç forumda ve paylaşımda cracklenmiş halde gördüm. Programı ben tasarladım ve vsro.org'a özel ücretsiz kullanıma açıyorum. Crack her zaman risklidir.
Uygulama veritabanı ayarlarından sonra otomatik olarak veritabanı kurulumu yapmaktadır.
İşlevleri
Sınırsız sayıda karaktere giriş yapabilir.
Saniyede yaklaşık 10.000 tekil komut işleyebilir.
Komut okuyucu algoritma yoğunlukta da boşlukta da hissedilir seviyede CPU tüketmez.
Komutları girdiğiniz sıralamayla çalıştırır ve herhangi bir şekilde delay eklemeniz gerekmez. (Örneğin GoTown komutunun ardından RecallUser komutunu kullandınız veya MoveToUser komutunun ardından MakeItem komutunu kullandınız. Teleport işlemi bittikten sonra sıradaki komutu çalıştıracaktır.)
Şu prosedürleri kullanabilir: _CharDied, _DoEveryPeriod, _GotPM, _StallBought, _UniqueAppearedDied, GiveDC, GlobalLog, GMSkill, GoTown, LoadMonster, MakeItem, MoveToNPC, MoveToUser, PartyFormLog, PTFormAcceptJoin(PT Form üzerinden istek geldiğinde bu prosedür çalıştırılır. Bu prosedürle reddetmeyi veya onaylamayı karakter adına göre programlayabilirsiniz.), PTFormCreate, PTFormDelete, PTJoinedCharLog, PTKickChar, PTLeavedCharLog, RecallGuild, RecallUser, RefreshCharInventory, SendGlobal, SendLocal, SendNotice, SendPM, StallAdItem, StallClose, StallCreate, StallOpen, StallRemove, TakeCape (Cape takılış süresince sıradaki komutları bekletir.), ToTownUser, UseInvincible, UseInvisible, Warp(Prosedürlerin içeriklerindeki algoritmaları toplu komutlar için ayrı kullanmanızı öneririm.)
Global kullanması gerektiğinde envanterinde global yoksa otomatik olarak envanterine global atar.
Belirli Query'ler oluşturup schedule edebilirsiniz. Bu Query'ler "go" komutunu da destekliyor. (SQL Agent alternatifi)
Stall Bot, Unique Event Bot, SafeTheBoss Event Bot gibi hayal edebileceğiniz her türden eventi sadece prosedürler geliştirerek oluşturabilirsiniz.
Oyunda daha kalabalıklık hissi yaratmak için Stall ve PartyForm özelliklerini kullanabilirsiniz.
RefreshCharInventory prosedürünü kullanarak herhangi bir yerden online bir karaktere item göndermeniz halinde guardınızın anlık güncelleme desteği yoksa karakteri olduğu yerde bir kez teleport ederek envanterini veya yapılan herhangi bir değişikliği güncelleyebilirsiniz.
_UniqueAppearedDied prosedürünü kullanarak kendinize özel geliştirdiğiniz paneliniz varsa anlık unique loglarını güncelleyebilirsiniz.
_GotPM prosedürünü kullanarak ChatBot geliştirebilirsiniz.
Eksikleri
Sıralı komut özelliği karakter bazlı değil tek iş parçacığından çalışıyor. Dolayısıyla örneğin cape takmak 10 saniye sürer. Bu 10 saniye boyunca diğer karakterlere de verdiğiniz komutlar bekleyecektir.
İçeriğinde herhangi bir event yoktur. Tamamen geliştirmeye yönelik tasarlanmıştır. Yani eventleri siz geliştirmelisiniz veya hazır eventler bulmalısınız.
Eklenen karakterlere Veritabanı Emiri görevi atamayı unutmamalısınız. Aksi halde verilen emirleri yerine getirmeyeceklerdir.
Party Form Requesti ile Responsesi arasında gönderilen paketleri serverin kabul etmediğini fark ettim. Haliyle PartyFormLog özelliğini kullananlarda komut atlama sorunu mevcuttu. Bu sorun düzeltildi.