Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
130 CapKrypton-Online | D13 | Pvp Server | 130 Cap | New Weapon Skins | New Honor System
kanka elimde yok ki şu serverı kurmak için herhangi bir server files olur mu yoksa elinde varsa alsam senden arasıra boş zamanlarda girmek istiyorum kurabilecek miyim onu da bilmiyorum
Herhangi bir files olur fakat SQL sürümü istersen öncelikle birisi baksın tam hatırlamıyorum ondan sonra kur şimdi kurarsın 2014 bakarsın db 2017 silmek zorunda kalırsın kalıntıları kalır format atmak zorunda kalırsın en iyisi birisi yorum atsa hatırlamıyorum denesin biri sürüm söylesin 2014 kullanan varsa eğer