Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Görsel Anlatım Launcher'e video ekleme nasıl yapılır ?

aşağıdaki kodla aynı klasörde 1.jpeg adında bi resim 1.mp3 adıyla bi şarkı koyarsanız sürekli çalar örnek video ekteki gibidir

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Ekli dosyayı görüntüle 1778
Harikasın. Başkaları video sesi var neden ekstra müzik ekleyelim demeden ben açıklıyayım. Launcheriniz'de video geç açılıyor farzediyorum yaptığınız videoyu gif'e çevirip ekleyebilirsiniz. Ardından müzik eklerseniz Launcher'iniz daha erken açılacaktır. [ Mantık Olarak ] (y)

Harikasın. Başkaları video sesi var neden ekstra müzik ekleyelim demeden ben açıklıyayım. Launcheriniz'de video geç açılıyor farzediyorum yaptığınız videoyu gif'e çevirip ekleyebilirsiniz. Ardından müzik eklerseniz Launcher'iniz daha erken açılacaktır. [ Mantık Olarak ] (y)
Site free ftp o yüzden geç açılıyor :D birde oyun offline o yüzden geç açılıyor exe :D açmadan denedim ?

Konu anlatımı gayet güzel ve yerinde.
Lakin F8Filter kullananlar için .exe editledikten sonra çalışmayacaktır.
Kendilerine ait client kullandıkları ve kendilerine ait .dll paketlerini inject ettikleri için çalışacağını düşünmüyorum.
Launcherde bulunan notice bölümüne Youtube üzerinde ki bir videoyu DB üzerinden ekleyebilirsiniz, sorunsuz olarak oynatılabilir.

Few people who use f8filter most use a less advanced filter in their comparison, although this launcher is old and had done it 2 years ago but thanks for sharing and reliving this

ZaKuRa epvpde asm falan yazıyor sro iş konusunda ? paylaşsana bizle birkaç şey forum canlansın ?

Geri
Üst Alt