Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Görsel Anlatım Launcher'e video ekleme nasıl yapılır ?

Konu anlatımı gayet güzel ve yerinde.
Lakin F8Filter kullananlar için .exe editledikten sonra çalışmayacaktır.
Kendilerine ait client kullandıkları ve kendilerine ait .dll paketlerini inject ettikleri için çalışacağını düşünmüyorum.
Launcherde bulunan notice bölümüne Youtube üzerinde ki bir videoyu DB üzerinden ekleyebilirsiniz, sorunsuz olarak oynatılabilir.
Bunun için daha detaylı bir anlatım yaparmısınız ? Biraz deneme yaptım iframe ile ama beceremedim.

Bunun için daha detaylı bir anlatım yaparmısınız ? Biraz deneme yaptım iframe ile ama beceremedim.
DB Account bölümünde bulunan _Notice tablosu Launcher'e notice girmek için kullanılan kısım.
Html kodları destekliyor, html kodları kullanılabilir.

ilgili kısımlara doğru veri girişlerini yaparsan ekleyebilirsin.

Bir diğer kolay yolu ise SMC'den eklemek.
Notice kısmına tıklayıp, altında ki boşlukta Subject kısmına sağ tıklayıp ADD ya da ekli olan bişey varsa EDİT deyip alt kısımda açılan boşlukta düzenleyebilirsiniz.
Subject, başlık kısmı, Article içerik (kod) kısmı.

DB Account bölümünde bulunan _Notice tablosu Launcher'e notice girmek için kullanılan kısım.
Html kodları destekliyor, html kodları kullanılabilir.

ilgili kısımlara doğru veri girişlerini yaparsan ekleyebilirsin.

Bir diğer kolay yolu ise SMC'den eklemek.
Notice kısmına tıklayıp, altında ki boşlukta Subject kısmına sağ tıklayıp ADD ya da ekli olan bişey varsa EDİT deyip alt kısımda açılan boşlukta düzenleyebilirsiniz.
Subject, başlık kısmı, Article içerik (kod) kısmı.
Böyle yaparak youtube'daki videoyu iframe ile ekledim ama olmadı.

video yu nereye upload edebiliriz html kodu verebilecek ? Youtube Kanalimiza Atip https:/ yapsak olurmu peki ?

Geri
Üst Alt