Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Magic pop ekleme

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar
Oyunumda magıc pop npcsi yok veya spawnı da kapalı olabilir bilgim olmadığı için anlayamıyorum. nasıl etkinleştirebilirim.

Npc olduğu yerden kaldırılmış, eklemek için refhive ve tactics id'lerini bulup refnest'e ekleyeceksin.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
2 gündür cenazemiz olduğu için bakamadım, yardımcı olursanız pek bir bilgim yok tarif ederek neyi nasıl yapıcağımı söyleyip bana yardımcı olurmusunuz acaba arkadaşların dediklerinide yaptım acaba benmi yanlış yapıyorum bilmiyorum fakat olmadı da üstad.

Oyla 0
Ekte verdiğim TXT içindekini kopyalayıp Tab_RefNest tablona ekleyip, GS'ye res atıp Jangan yüzükçü yanında ki Magic Pop'u kontrol edermisin?

Ekli dosyalar

Oyla 0
Geri
Üst Alt