Merhaba arkadaşlar çoğu oyunda görmüşsünüzdür oyunda uniq kesince buf vermekte , yanında title vb. de verebilirsiniz tabiki ve bir sürü şey kodu test etmedim sürem bittiği için
Tablo için aşağıdaki kodu okutun.
Prosedür için aşağıdaki kodu okutun.
MaxiGuard_User databasesinden _UniqueKilled_EDIT procuna bu kodu ekleyiniz
kodu test etme şansım olmadı hata varsa hatalı kısmı düzeltmem için konuya yorum yapıp çözüm sunarsanız sevinirim istediğim özellik kesene buf vermek ve kendim bi saat süre girmeden kendi varsayılan değerini alması örnek olarak
sınırsız bi buf tanımlayıp o bufu sürekli kesen şahısa aktarma olayıydı istediğim fakat oldumu emin değilim eğer kodda hata görürseniz düzeltmek için çözüm sunarsanız sevinirim.
@SQL @Frenory @sarkolata @ByMnkn ve diğer üyeler. hata varsa çözüm kodunu yorum olarak eklerseniz sevinirim.
Tablo için aşağıdaki kodu okutun.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Prosedür için aşağıdaki kodu okutun.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
MaxiGuard_User databasesinden _UniqueKilled_EDIT procuna bu kodu ekleyiniz
kodu test etme şansım olmadı hata varsa hatalı kısmı düzeltmem için konuya yorum yapıp çözüm sunarsanız sevinirim istediğim özellik kesene buf vermek ve kendim bi saat süre girmeden kendi varsayılan değerini alması örnek olarak
sınırsız bi buf tanımlayıp o bufu sürekli kesen şahısa aktarma olayıydı istediğim fakat oldumu emin değilim eğer kodda hata görürseniz düzeltmek için çözüm sunarsanız sevinirim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
@SQL @Frenory @sarkolata @ByMnkn ve diğer üyeler. hata varsa çözüm kodunu yorum olarak eklerseniz sevinirim.