Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Moblara normal attack yapınca Dc veriyor

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
İnsiyatif yok, Forum'un bir kuralı var uymak zorunda. Başı sıkışmış ve soluğu burada almış, çözümleyince emin ol ardına bakmayacaktır.

O yüzden kim olursa olsun, kurallara uymak zorunda. Sonrasında önü alınamıyor ve banlanınca, uyarınca suçlu oluyoruz.
Herkes kurallara uymak zorunda, ben dahil.

İyi forumlar.

Oyla 0
burda ben bildiğim bilgileri aktiririm ama siz bana böyle yaparsanız bende sizin gibi davranırım biri sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davranmasılısın.

oyunum aktif game server a hata gelmiyor dc geldiğinde dump klasöründe de sorunu bulamadım bu konuda lütfen bana yardım edin.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

burda yaptıgım ihlale NEDİR ?

aNY DESTEK paylaşabilirim.

Oyla 0
Özür dilerim okuduğunuzu anlamakta sıkıntı yaşadığınız ne yazık ki belli.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view spoiler content!
Burada sizinle tartışma yapmayacağım, ki saatler önce kayıt olmuş biriyle pekte diyalog yaşamak istemiyorum.

Çözüm ve öneri de bulundum ve sadece Level kısmına dikkat etmişsiniz.
Sorunun görseli yok (gameserver, shard fatal, error vb.).
Mod arkadaş sizden görsel istemiş ama ne yazık ki "dc yiyor nasıl atabilirim" demişsiniz.

GS ya da Shard görseli iletmelisiniz ki, ya da "modüller de hata yok" demelisiniz ki, ona göre öneri sunalım.
İnatla dikleşmeniz ve sorununuz için bir çözüm öneri üretmemize engel olmanız mute'lenmenize ve forumdan yararlanmamanıza yol açacaktır.

Kurallarımızı okuyup, forumu kullanmaya devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Oyla 0
bunun sebebi refskıll tablonla alakalı yada tek bir mobdaysa bsr ler eksik olabilir

Oyla 0
Ek olarak chat panelinde gm text'i yazıyor, siz mi yazdınız, yoksa guard'tan mı giriş yapıyorsunuz?

Guard bazlı bir sorun da olabilir.

Mob .bsr'si eksik olsa, yanına gidince clientless olur. Dosya eksiklikleri clientless'e sebep olur, DC bağlantı ile alakalı bir sorun.

Oyla 0
Şu an çalışıyorum, remote ile yardımcı olamıcam.

Müsait olan ve ilgilenmek isteyen diğer arkadaşlar dönüş yapabilir.

Aşağıda ki kodu okutup, GameServer restart atıp tekrar dener misiniz?

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Geri
Üst Alt