Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Moblara normal attack yapınca Dc veriyor

Sorunun client kaynaklı olduğunu düşünüyorum, denediğin farklı dblerde de sonuç aynı olduğuna göre clienti değiştirip geri dönüş yapmanı tavsiye ederim.

Oyla 0
3 Tane db değiştirdim 3 ünde de aynı sorunu aldım para ile db satın aldım onda da aynı sorun. Azeria Dbsini eski kulandıgım db eskiden sorun yoktu tekrar yüklediğimde böyle bir hata ile karşılaştım.

Oyla 0
DB ve Client değiştirdiğin halde aynı sorunu almaya devam ediyorsan sorun tamamen files ile alakalı.

Files değiştirip dene.
Server cap level uyum sorunu olabilir.

Oyla 0
Clienti değiştirip tekrar denediniz mi?
Siz skillsiz vurduğunuzu iddia ediyorsunuz ancak normal attack'da bir skill olarak geçiyor ve efektleri var.
Clientte "skilldata"lardan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen efekt uzantı yolu değiştirilmiş.

Oyla 0
Geri
Üst Alt