Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Modüller Açılmıyor, Cert Hatası Alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk Lirası
0.00₺
resimde gördüğünüz gibi ne yaptıysam olmadı herşeyi tekrar tekrar kontrol ettım ney eksik kalmış olabilir

Ekli dosyalar

• sorun.png
    sorun.png
    90.8 KB · Görüntüleme: 178
sorun devam etmekte bütün moduller açılıyor ama datayı filan yüklemesi uzun sürüyor bir kere online ettim ama gameserver hata verdi oyun tekrar kapandı bana 3x agent ve gameserver lazım aslında bu gameserver oyunun yükü fazla gelıyor sanırsam

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Makinan dandik. SQL açarken bile donuyordu. 3x gs ve agent kurduktan sonra daha fazla ram ve işlemci tüketecek, daha çok kasıcak. Hareket dahi edemeyeceksin. 4 çekirdekli tamamen cacık bir makinan var.

GS'nin daha hızlı yüklenmesi için _RefRegionBindAssocServer tablosundan Jangan, Donwhang, Hotan harici tüm mapleri kapat.

Aşağıda yazdığım Query okutup, Shard ve GameServer'a restart atarsan Jangan, Jangan Cave, Donwhang, Hotan ve Thief Town harici tüm mapler kapanır.
Bu GameServer'ın daha hızlı yüklenmesini sağlar.

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Modüllerin cert sorunu çözüldüğü için konunuzu çözüldü olarak işaretleyip, taşıdım.
En son bahsettiğiniz sorun hakkında da bir çözüm sundum.

Farklı sorunlarınız oluşursa yeni bir konu açabilirsiniz.
Konu başlıklarınıza yardım, acil, bakarmısınız vb. şeyler yazmanız yasak. Bu sebepten konu başlığınızı düzenledim.

Forum kurallarına uyarak, sorunlarınız hakkında yeni konular açabilirsiniz.

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt