Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım NEW GRAP PETS ..

export ederken .srobj olarak export seçenekleri gelmiyor blenderde ben sorunu buldum galiba çözmeye çalışıyorum çözersem paylaşıcam tek sıkıntı internetten indirilen .obj dosyasını .bms veya .srobjye çevirmek aslında model conventerin .exe. sini jetrainsle sourcesini alıp içerisinden değişiklik yapıp .obj to .bms veya .obj to .srobj olarakta yapılabilir programlama bilgim çok zayıt oldugu için ben yapamadım içersinde fazla kodda yok biraz bilgisi olan kişi yapabilir gibi.

Hata burada arkadaşlar oyundan her hangi bir pet dosyasını çıkartın atıyorum bunu model converterle .srobj ve .obj olarak çıkartın .srobj olanında üst tarafta böyle şeyler var bu petin özellikleriyle alakalı orasını yani demek istedigim internetten indirilen .obj dosyasınında üst taraftaki yazıları olursa gn vg yazıları dosyanın adını elle .srobj yapıp belenderden export edicektir .
.obj dosyasındakilerin hepsi .srobj nin altındada aynıları var 1e1 sadece üstteki yazıları program .objden nasıl çeviriyor onu ögrenmemiz lazım bende mayada maxda felan tüm uzantıları deniyorum öyle bir yazı çıkartıcakmı diye gn vg

Ekli dosyalar

• 123.png
    123.png
    79.6 KB · Görüntüleme: 29
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hatırladıgım kadarıyla normal bms yi srobj cevirince blender ile actığında bir deişiklik yapmadan import edincede hata veriyor blender alakalı die düşünüyorum. bende senin gibi bu sorunu çözmek istedim ama bilen söylemiyor söylemiyen kişide amatör onada biri göstermiş sagdan soldan model buluyor ben yaptım die ss atıyo

1 2 haftadır ugrasıyorm suan internetten indirdigim .obj yi sroya geçirebildim ama bir problem var orayı yapamadım orayla ugrasıyorm üstte attıgm resimle alakalı herşey vg vn

ufak bi programlama bilen biri bunu 5dkde halleder aslında model converterle ufak bi değişiklik yapması lazm

Geri
Üst Alt