Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım NEW GRAP PETS ..

.BMSYİ TEKRAR .SROBJ YAPTIM Bİ BAKAYM DEDİM UV HARİTASINA DDJ SİNE FELAN BOYLE BUNU EN BASTA EXPORT EDERKEN NEDEN BOYLE OLMUSKİ
2052

elle düzelteyim dedimde cok uzun yap yap bitmiyor sıktı bu başka bişe yapcam
2053

varsayılan pette ne değiştiriyorsun sadece dönüştürüp tekrar dönüştürüp eski haline getirip patch mı atıyorsun boyutunumu büyütüyorsun boyutunu küçültüp dene o kesik kesik yerler varsayılan istekelet sisteminden taştığı için gözükmüyor bence

iskelet derken bence bir şey var onun alanından büyük olduğundan dolayı yükseklik ve genişlik geri kalan kısımlar taşıyor sanırım :D

yaw mk mayada .srobj den .bmsye export ederken bozuyor dosyayı .bmsyi tekrar .srobj yapıyorm pet boyle oluyor
2056

Ekli dosyalar

• 12313123123.png
    12313123123.png
    220.8 KB · Görüntüleme: 16
Herseyi cozdum tamamen hakimim tek sikinti bu belenderle alakalı galiba ne yapsam aşşa bakıyor :D biraz blender videosu izleyem centerpointle alakalı birşey ahh mayada olacak puling neler yapıcamda :D
2085

Kanatlar bozuk gibi mi yırtık yırtık ?
Sorun neymiş çözdüysen eve geldiğimde anlatsana bende merak ettim belki başarırım kendime pet eklemeyi ?(sanmıyorum ama ) ?

Geri
Üst Alt