Vynn
.
- Türk Lirası
- 0.00₺
Merhaba, bana yönelik büyük bir komplo kuruldu. Emre (NfSro’nun sahibi), veritabanıma erişimi engellemek için disk kurtarma işlemi yaparak sunucuyu geri aldı. Tüm emeğimi hiçe sayarak, benim oluşturduğum oyunu yeniden açacaklarını söylediler. Ancak veritabanındaki tüm detayları ve püf noktalarını çok iyi biliyorum; bu veritabanı tamamen bana ait. Herkesin bilmesini istiyorum ki, NfSro bir hırsızlık oyunudur. İlerleyen günlerde daha fazla bilgi paylaşacağım, beklemede kalın.
Konu ile ilgili olarak Zeo Panel’in sahibi ile görüştüm. Kendisine durumu düzelteceğimi söyledim. O da bana, ‘NFSRO ile bir sorunun varsa, bunu onunla çözmelisin; panel ile ilgili bir sorun yaşamadıysan bu konuda bir şey söyleme hakkın yok’ dedi. Ben de kendisine hak verdim. Aynı şekilde, burada kimseyi haksız yere mağdur etmek istemem. Bildiğim kadarıyla Konuyu burada herkesin görebileceği şekilde düzelteyim istedim.
Konu ile ilgili olarak Zeo Panel’in sahibi ile görüştüm. Kendisine durumu düzelteceğimi söyledim. O da bana, ‘NFSRO ile bir sorunun varsa, bunu onunla çözmelisin; panel ile ilgili bir sorun yaşamadıysan bu konuda bir şey söyleme hakkın yok’ dedi. Ben de kendisine hak verdim. Aynı şekilde, burada kimseyi haksız yere mağdur etmek istemem. Bildiğim kadarıyla Konuyu burada herkesin görebileceği şekilde düzelteyim istedim.