Trigger
.
her iki tarafında şu olgunlukta olduğunu düşünmüyorum başından beri birbirlerine olan güven problemi devam etmiş ve en sonunda patlak vermiş bu patlakta direk olarak kendisi zarar veren taraf olmak istemişBugün seni veya başkasını müebbete mahkum edebilecek bir hakimin bile kararlarının denetlenme mekanizması vardır. Hiç kimse sorgulama ya da denetimden bağımsız değildir. Güven zaten kontrollü olduğunda anlam kazanır, bu dengeyi koruyabilmek esastır. Güven kaybı yaşandığında yapılacak öncelikli hamle şeffaf bir denetimdir. Verileri tek taraflı alıp silmek ya da bir tarafın her şeyi kendi başına yönetmeye çalışması değildir. Siz denetim yapmak veya yaptırmak yerine bu yolu seçtiğiniz için değil ortağınız aynı tastan yemek yediğiniz kardeşiniz bile size tekrar güvenmez. Gerçek dürüstlük, suçlamalara karşı öfkeyle tepki vermek yerine doğruluğunuza güvenerek sakin ve sabırlı kalıp diyalog kurup denetim talep etmektir. Eğer karşınızdaki vatandaş denetim talebinizi kabul etmiyor sizin sakinliğinizden faydalanıp sizi ezmeye çalışıyorsa burada bir iletişim değil, üstünlük kurma çabası vardır. Finalde bu çıkarıma ulaşıldığında izlenebilecek her türlü yol benim şahsi düşünceme göre haktır. Sizin anlattıklarınıza göre konuşuyorum. Bunların hiçbiri olmadan siz veritabanını alıp kaçırmışsınız, yetmemiş sunucudaki yedekleri silmişsiniz. Doğal olarak onlar kurtaran taraf siz ise çalan taraf konumunda görünüyorsunuz. Mağdur olan ve şikayet konusu açması gereken kişi bence ortağınızdı. Yazdıklarım benim şahsi görüşümdür, ikinizi de tanımam tanısam da taraf tutmam, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
işin trajikomik yanı ise bu durumda ben ortağı bulma çabasında iken beni de suçlamış olması