Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldüno row was update hatası alıyorum yardım acil
muhan ve arena jop açılınca gameserver 60-70de kalıyor.onları 0 yaptım işlem tamamdır.süper oldu çözüm.kanu çözülmüştür.ayrıca bir şey daha talep edeceğim.bu oyunu açınca sol altta hoşgeldiniz filan yazıyorya ordaki yazıyı ben nasıl değişecemsizleri seviyorum
oyun klasör içinde Media.pk2 de
pk2 çıkarıcı ile server_dep\silkroad\textdata içini açıp textuisystem dışarı çıkartacaksın
arama bölümüne UIIT_STT_STARTING_MSG bunu arat sağ doğru kaydığında yazıları göreceksin değişilecek yerler orda
yalnız hiç boşluk atlamadan kaydırmadan yazıları değişmen gerek
teşekkür ederim dostum hemen yüklüyorum.şimdi burda öenmli konu notice yazılarını ben nasıl yazacam.yada uyarı mesajları her 15dk bir çıksın gibi.sürekli böle yaparak olmaz sanırım.bunun için bir kolay program varmıdır?=
dostum yükledim ama olmadı.sanırım programda yerinide yazmak lazım sanıyorum.Media\server_dep\silkroad\textdata\textuisystem.txt olarakmı yapayım yardımcı olurmusun