Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Npc Dres Ekleme Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tc_ComanDo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

Tc_ComanDo

3463
Merhaba.
Npc ye oyunun kendi içinde bulunan dres'leri ekledim gerekli satış fiyatı vs işlemlerim bitti sonra partch ettikten sonra oyun normal açılıyor npc'ye girip almaya çalıştığımda dissconnet hatası alıyorum sorunum için yardımcı olurmusunuz.
bu işlem baştan mı yapmam gerekir yoksa bunu düzeltebilirmiyim. teşekkürler.

Item bugu olabilir ona dikkat ve kontrol edin. Eğer onda bir problem yoksa npcye eklerken bazen bu sorun olabiliyor o itemi silip tekrar ekleyin ve sql düzenlemesi yapın.

Oyla 0
Alış fiyatını girmemişsin mantıken bu hatalı zaten lütfen npcdeki dresslerin fiyatını 1 gold dahi olsa yap boş geçilemez

Oyla 0
3473

Hepsinde bu şekilde ekledim atmış olduğum resimde tik yapmadığım için gold gözükmüyor normalde var.

Oyla 0
Yaptığın işlemleri tek tek buraya açıklar mısın daha net yardımcı oluruz.
Ayrıca bu dressler f10 da olan dressler ordan silip buraya mı ekledin nasıl oldu yani ve npcye eklemede uyguladığın adımları tek tek yaz

Oyla 0
Geri
Üst Alt