Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Npc problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sonerefe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sonerefe

Vsro database & client editör
.
.
Türk Lirası
0.00₺
arkadaşlar npc probramı ile baya çalıştım 400 500 e yakın item ekledim ama artık program conta yaktı item silme ekleme yapamıyorum
sql deki RefPackageitem Refscrapofpackageitem Refpriceofpolicyitem refshopgoods dosyalar karıştı . item siliyorum programdan ama ne sqlden nede çıkan txtlerden silmiyor ekleme yapyıyorum ekliyor ama client crash oluyor sql düzenleme yapıyorum çıkan txtleri import ediyorum yine client crash oluyor. şöyle söyleyim npc ler paket oldu 4 ü de artık çalışmıyor. dosyaların clean hali var truncate ile komple siliyorum cleandan çekip atıyorum yine crash oluyor ne yapmalıyım bu konuda nasıl düzeltebilirim bu sorunu ilk defa başıma geliyor

arkadaşlar npc probramı ile baya çalıştım 400 500 e yakın item ekledim ama artık program conta yaktı item silme ekleme yapamıyorum
sql deki RefPackageitem Refscrapofpackageitem Refpriceofpolicyitem refshopgoods dosyalar karıştı . item siliyorum programdan ama ne sqlden nede çıkan txtlerden silmiyor ekleme yapyıyorum ekliyor ama client crash oluyor sql düzenleme yapıyorum çıkan txtleri import ediyorum yine client crash oluyor. şöyle söyleyim npc ler paket oldu 4 ü de artık çalışmıyor. dosyaların clean hali var truncate ile komple siliyorum cleandan çekip atıyorum yine crash oluyor ne yapmalıyım bu konuda nasıl düzeltebilirim bu sorunu ilk defa başıma geliyor
soner ozelden yazdım bak ona

Oyla 0
Item isimlerini dikkatli girmek gerekiyor itemdataxxx.txt ile db arasında farkılıklar olursa eğer client crash oluyor.
DataBase'deki Primary Key Ayarlarını kontrol etmelisin.
Sana bir önerim var, bulunduğu npc'den hepsini sil ve vSro Npc programından SQL DÜZENLE de.
Sonra RefPackageItem tablosunda arama yap, itemler orada varsa oradanda hepsini sil. Tekrar SQL DÜZENLE de.
Npc'ye item eklediğin zaman 4 adet .txt veriyor sana bunlara bağlı olan 4 tabloyuda kontrol edip içlerinde arama yap itemler orada varsa ordanda sil.
Sonra istediğin bir Npc'ye ekle tekrar dene.
Sorun devam ederse, forumdaki clean DB'yi indirip ilgili itemlerin ObjCommon kısmı ile ObjItem kısmını karşılaştır. Clean DB 'ye karşı bir yanlışlığı var ise onları düzeltip dene.

Oyla 0
koomple sildim temizledim ama fayfa etmedi son yedek le devam ediyorum npc de en ufak bişi yapsam crash oluyor

Oyla 0
arkadaşlar gerçekten bu çözebilicek kimse yokmu ??? sırf npc yüzünden bütün emeklerim gidicek yeniden başlamak istemiyorum

Oyla 0
arkadaşlar gerçekten bu çözebilicek kimse yokmu ??? sırf npc yüzünden bütün emeklerim gidicek yeniden başlamak istemiyorum
itemstockperiod dosyasını boşaltıp tekrar patchle, npcye birşey yaptıktan sonra client açılmadan crash veriyorsa eğer.

Oyla 0
itemstockperiod dosyasını boşaltıp tekrar patchle, npcye birşey yaptıktan sonra client açılmadan crash veriyorsa eğer.
onuda denedim gardaşım olmadı yine client crash veriyor çalışan refpackageitm in txt. i sql dekine yapıştırdım sql güncelledim id lerde problem yok hiç bi sorun görünmüyor ama crashh veriyor buraya dump dosyasını atıcam bakarmısın sana zahmet

Oyla 0
Geri
Üst Alt