Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Npc problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sonerefe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sonerefe

Vsro database & client editör
.
.
Türk Lirası
0.00₺
arkadaşlar npc probramı ile baya çalıştım 400 500 e yakın item ekledim ama artık program conta yaktı item silme ekleme yapamıyorum
sql deki RefPackageitem Refscrapofpackageitem Refpriceofpolicyitem refshopgoods dosyalar karıştı . item siliyorum programdan ama ne sqlden nede çıkan txtlerden silmiyor ekleme yapyıyorum ekliyor ama client crash oluyor sql düzenleme yapıyorum çıkan txtleri import ediyorum yine client crash oluyor. şöyle söyleyim npc ler paket oldu 4 ü de artık çalışmıyor. dosyaların clean hali var truncate ile komple siliyorum cleandan çekip atıyorum yine crash oluyor ne yapmalıyım bu konuda nasıl düzeltebilirim bu sorunu ilk defa başıma geliyor

en son ne ekledikten sonra bu sorun oluştu
herhangi bişi eklemedim sildim diyelim bu da demek oluyorki daha önceden yaşanmış bi sorun ama atlamış sonradan çıkmış normalde ekli olup çalışan npc bili şuan çalışımıyor yedek var yedegi yükledigimde sorunsuz fazlası var eksigi yok 1 item eklesem yada silsem hata alıyorum yani crash

Oyla 0
Npc den çıkan .txt lerin içindeki son ekleme yapılan satırları kontrol et , aynı satırdan 2.tane ekleyebiliyor muhtemelen sorunun bu

Oyla 0
tek tek kontrol ettim ve sorun çözülmedi malesef id leri itemleri tek tek kontrol ettim bire bir ama client crash veriyor

Oyla 0
Geri
Üst Alt