Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü NPC Sorunu karışık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XANTOS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XANTOS

.
.
Türk Lirası
0.00₺
NPC_RANGO_J2'de 1 Grup NPC_RANGO_C'de 2 grup herşey tamam ama NPC_RANGO'da 2 grup gözükmesi gerekirken TÜM eklediğim NPC Lerin grupları TEK NPC de gözüküyor ama ilginçtir. Oyun içinde sorun yok ama npc nin birini etkiliyor sanırım bazı şeyler satın alınmıyor onları kaldırıyorsun bu sefer başkaları bozuluyor gibi gibi ben npc leri manuel elle tek tek ekliyorum ilk düzenlediğim kodu editleyerek ekledim hepsini hepsini gözden geciriyorum ama çözemedim bilen varsa şimdiden teşekkürler :)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view spoiler content!

Sorun o degil ayarlarim calisir benim ozel ayarlarim var ben duzenleme ve eklentileri manuel yaptim db de 2013 den buyana 8 yildir editlediğim db yi npc programi kullancam diyemi degistircem 😀 grup hatasi var ve gorunurde bi sorun yasamiyorum zaten ama npc programinda sorunlu gozukuyor duzeltmesemde bana bi zarari yok şuanda sadece bozuk biseylere tahammulum yok. Benim olayım bul bi db sw ac degilki ben %100 hakim olduğum bi db üzerinde gelistirme yapmaktan zevk alıyorum sw acmasamda ben surekli duzenlemeler yapiyorum en guvenilir manuel :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt