Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Oyunda gözükmüyor blueler

Türk Lirası
0.00₺
Dostlar npc deki itemleri fb 100 stat yaptım. Ama bluesiz gözüküyor npc de itemler vs. Ama giydigimde blue veriyor. Teleport oldugumda ise blueler ve statlar gözüküyor sebeb nedir ?

Media ve db ye dogru şekilde eklemeleri yaptım. Sanırım hatalı yapsam crash alırdım

Dostlar npc deki itemleri fb 100 stat yaptım. Ama bluesiz gözüküyor npc de itemler vs. Ama giydigimde blue veriyor. Teleport oldugumda ise blueler ve statlar gözüküyor sebeb nedir ?

Media ve db ye dogru şekilde eklemeleri yaptım. Sanırım hatalı yapsam crash alırdım
market sistemine eklenmemiştir medi pk üzerinden oyuzden yapar butun refpackage item felan onları geçir mediana gorunur gecırmedıgınden gozukmuyor medıana ama datada eklı oldugu ıcın gorunur uzerınde database to media ile geçir

Oyla 0
edit yapıyosundur büyük ihtimal öle patch la ugrasmana gerek yok dırek joymax pk programı ile import edebilirsin ki olsun ayrıca benim paylaşmış oldugum vsro server manageri kullanırsan içinde herşey bulabilirsin data to medi da dahil

Oyla 0
Patch_internal klasörüne attılan klasör isimlerinin tamamı küçük harften oluşmalı. Media değil, media..
Data değil, data gibi.
Media olarak kayıt etmiştim ufak mı olcakmışşşş 😨😨😨
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Li
edit yapıyosundur büyük ihtimal öle patch la ugrasmana gerek yok dırek joymax pk programı ile import edebilirsin ki olsun ayrıca benim paylaşmış oldugum vsro server manageri kullanırsan içinde herşey bulabilirsin data to medi da dahi
edit yapıyosundur büyük ihtimal öle patch la ugrasmana gerek yok dırek joymax pk programı ile import edebilirsin ki olsun ayrıca benim paylaşmış oldugum vsro server manageri kullanırsan içinde herşey bulabilirsin data to medi da dahil
link varmı
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Li
edit yapıyosundur büyük ihtimal öle patch la ugrasmana gerek yok dırek joymax pk programı ile import edebilirsin ki olsun ayrıca benim paylaşmış oldugum vsro server manageri kullanırsan içinde herşey bulabilirsin data to medi da dahi
link varmı
Patch_internal klasörüne attılan klasör isimlerinin tamamı küçük harften oluşmalı. Media değil, media..
Data değil, data gibi.
Bide ben goodbles ekledim herşeyi dogru yaptım patch attım. Gm conselede felan hiç bir türlü bulamıyom ekledigim godblesi

Oyla 0
Bide ben goodbles ekledim herşeyi dogru yaptım patch attım. Gm conselede felan hiç bir türlü bulamıyom ekledigim godblesi
textdataobject.txt içine doğru yazılmış (8 tabla) ve RefObjCommon'daki SN_TEM_MALL_GODBLESS_XXX ile textdataobject verileri uyuşuyorsa, ayrıca klasör isimleri küçük yazılıp doğru yola patch atılmışsa görünmemesi için sebep yok.

Oyla 0
Patch kısmındaki media baş harfi büyük onu eve geçince düzeltecegim. Ama sonucta hadi mediada sorum var. Db ye de ekledim. Db de ekli olan ama media da ekli olmayan gm consele de gözükürmü

Oyla 0
Patch kısmındaki media baş harfi büyük onu eve geçince düzeltecegim. Ama sonucta hadi mediada sorum var. Db ye de ekledim. Db de ekli olan ama media da ekli olmayan gm consele de gözükürmü
mediada ekli olmayan görünmez kardeşim sadece success yazısını gorebılrsın textdata_object kısmına ismini ve itemdata_xxx.txt kısmına kodunu girmelisin düzgün şekilde

Oyla 0
Geri
Üst Alt