Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Oyunda gözükmüyor blueler

Türk Lirası
0.00₺
Dostlar npc deki itemleri fb 100 stat yaptım. Ama bluesiz gözüküyor npc de itemler vs. Ama giydigimde blue veriyor. Teleport oldugumda ise blueler ve statlar gözüküyor sebeb nedir ?

Media ve db ye dogru şekilde eklemeleri yaptım. Sanırım hatalı yapsam crash alırdım

Dostlar npc deki itemleri fb 100 stat yaptım. Ama bluesiz gözüküyor npc de itemler vs. Ama giydigimde blue veriyor. Teleport oldugumda ise blueler ve statlar gözüküyor sebeb nedir ?

Media ve db ye dogru şekilde eklemeleri yaptım. Sanırım hatalı yapsam crash alırdım
RefScrabOfPackageItem tablosunun çıktısını alıp patch eder misin ? Yanlış yola patch atmış olabilirsin.. Tabloda veri var ama mediada yok. Sorun o. DBToMEdia ile değil de VsroNpc ile bir kez daha çıktı alabilirsin. Bir eşyanın fiyatını değişip tekrar eski fiyatı verirsin.. Çıktı alacağın buton aktif olur.
Sonra 4 çıktıyı bir kez daha patch atmalısın.

Oyla 0
_RefScrapOfPackageItem tablosundan itemlere blue ve stat ekliceksin.
Crash hatası vermemesi için magparamnum tablosunda ki blue sayısına göre ayarla

Oyla 0
RefScrabOfPackageItem tablosunun çıktısını alıp patch eder misin ? Yanlış yola patch atmış olabilirsin.. Tabloda veri var ama mediada yok. Sorun o. DBToMEdia ile değil de VsroNpc ile bir kez daha çıktı alabilirsin. Bir eşyanın fiyatını değişip tekrar eski fiyatı verirsin.. Çıktı alacağın buton aktif olur.
Akşam eve geçtigimde hemen dedigni yapacagım. Eger dedigin olursa konuyu fazla
_RefScrapOfPackageItem tablosundan itemlere blue ve stat ekliceksin.
Crash hatası vermemesi için magparamnum tablosunda ki blue sayısına göre ayarla
ayarlı zaten o. Db de ayarladım nazif ile çıkartıp mediaya patchledim. Ama patch yerindeki media klasörüm Media (M) büyük oldugu için olmamış olabilirmiş akşam onu ufak yapıp ptchlicem tekrar
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

1661795645969.png

Merhaba , media yı küçük yazıp patchladım tekrar. succes diyor ama yere düşen birşey yok ?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Kullanmış oldugum goodbles dosyalarında kontrol sonucunda eksik çıktıgı tespit edildi.
Vsro Kod Paylaşımları kısmından 10 adet godbless konulu linkten indirip baştan kurulum yapıp sorunsuz bir şekilde aktif ettik.
Teşekkürler Yardım için @DragonSlayer <3

Oyla 0
Geri
Üst Alt