Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Petra Garden Hakkında

ILower

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar

Petra Garden köprüye nasıl çit ekleyebilirim?
Örnek 100 Mob var ve kesmeden çitler kalmayacak bu mantık EventZone den biliyorum ama o regiona onu nasıl işleyebiliriz birde moblar öldügünde hepsi o cif nasıl kalkar ?
Bu konuda yardımcı olur musunuz ?

Merhabalar

Petra Garden köprüye nasıl çit ekleyebilirim?
Örnek 100 Mob var ve kesmeden çitler kalmayacak bu mantık EventZone den biliyorum ama o regiona onu nasıl işleyebiliriz birde moblar öldügünde hepsi o cif nasıl kalkar ?
Bu konuda yardımcı olur musunuz ?

Navmesh editleyemiyorsan yapamazsın.

navmesh kısmında citleri mi koycaz? EventZone dende kaldıracak mı o mantık nasıl istiyor ? onu ogrensem petrada oraya cit ekleyen oyundan cekebılırım

navmesh kısmında citleri mi koycaz? EventZone dende kaldıracak mı o mantık nasıl istiyor ? onu ogrensem petrada oraya cit ekleyen oyundan cekebılırım
navmesh içerisine koymak istediğin çitin bsr sini ve sanal olarak oluşturulan 3 boyutlu world pozisyonlarını eklemen gerekiyor. Navmesh'ler data.pk2 içerisinde. Buna ek olarak map.pk2 deki txt lere de bu bilgileri eklemen gerekiyor. Navmesh editör olsa bile kolay bir işlem değil o koordinatlar decimal veya hexedecimal olarak girilmiş hep. Ek olarak çitlerin kalkması için tirggerlerlede çalışmayı bilmek gerekiyor. Enerjini başka şeylere harca bence bu dediğin olayı navmesh kısmına kadar yaptım ondan sonra pes ettiğim için söyliyorum :)

peki bu mantıkta bir yeri nasıl daha kolay yapabiliriz ? veya buna benzer bir yer varmı? electusun bende data.pk2 arabia mapta citler vardı yol olarak
Benim ögrenmek ıstedıgım mob kestıgında tum moblar öldugunda citlerın kalkması nasıl oluyor ? eventzone den mı nereden olusuyor tam olarak nasıl oluyor

peki bu mantıkta bir yeri nasıl daha kolay yapabiliriz ? veya buna benzer bir yer varmı? electusun bende data.pk2 arabia mapta citler vardı yol olarak
Benim ögrenmek ıstedıgım mob kestıgında tum moblar öldugunda citlerın kalkması nasıl oluyor ? eventzone den mı nereden olusuyor tam olarak nasıl oluyor
Yukarıda bahsettigim gibi navmesh ve trigger'leri editleyerek yapılıyor.

Bu dediklerini çitsiz yapmak için bile vsro nun işleyişi ile ilgili üst düzey bilgi birikimine sahip olmak gerekiyor. Sadece DB kısmında 20~25 civarı tabloda işlem yapman gerekiyor. Mobundan tut world tanımına, triggerlere kadar.

citleri yapmadan başardım takılma oluyor geçmıyor cit yok ama gorunmuyor bundan sonrasında ne yapmam gerek onu bulmaya calısıyorum hangi tabloda buradaki moblar ölunce acılması ıcın

Geri
Üst Alt