Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Petra Garden Hakkında

onu anladım ama şunu çözemedim

diyelim iceride 100 mob var bunlar kesılınce cif kalkacak
peki bu sistem tam olarak nasıl olacak ?
hangi yol izlenecek
Bahsettiğin konuda deneyimim olmadı, yine de FGW sistemini kontrol etmeni öneririm. Mobları kestikçe kapılar açılıyor aynı mantık gibi geldi.

onu anladım ama şunu çözemedim

diyelim iceride 100 mob var bunlar kesılınce cif kalkacak
peki bu sistem tam olarak nasıl olacak ?
hangi yol izlenecek
Dostum söylediğim gibi bu dediğin olay trigger tabloları ile yapılıyor ama o tabloların uzantısı olan tablolarda da editler yapman gerekiyor. RefEventZone gibi.. Çit olayı için daha öncede bahsettigim gibi navmesh editör programı benzeri program olmadıktan sonra yapamazsın hiçbir şekilde.

Dostum söylediğim gibi bu dediğin olay trigger tabloları ile yapılıyor ama o tabloların uzantısı olan tablolarda da editler yapman gerekiyor. RefEventZone gibi.. Çit olayı için daha öncede bahsettigim gibi navmesh editör programı benzeri program olmadıktan sonra yapamazsın hiçbir şekilde.

Cif olmasada evetzone den oradan gecmeme yapabiliyorum diger yerlerı denemem gerek ama hangi sıradan gıdıcem kafam karıstı

Please can anyone share how to add the arabia garden light wall.
i cant add this. Anyone can show me his RefEventZone and more settings pls ?

Geri
Üst Alt