Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Phbot Engeli!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hyildan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu tarz şeyler çok basit kod yazmaya bile gerek kalmıyor plugins'ten oto 30dk'da bir all chata /Job experince yazacak o zamanda :) böyle şeyler olmaması lazım yani kesinlikle oyuncuya yazı yazırmakla alakalı bir şey olmayacak yoksa her türlüsü yazılabilir ve python kodlama dilinde bunları yapmak çok profesyonellik istiyen bir dil değil uğraşan bir kişi için ortalama 3-5saat yazması. Engel sistemi üzerinde daha önce çok fazla sistem düşündük lakin hiç bir fayda etmedi tek çözüm noktası npc paket şifrelenmesi zaten şuan bu guardan isteğimiz normal soru sistemi paket şifrelenmesini beklemek yanlış olur. İlerde böyle bir şey de yapılırsa zaten piyasadaki bir çok guarda gerek kalmayacak :)

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

ortalama yolculuk süresini hesaplayıp mesela örneğin ilk malı aldıktan ve satana kadar geçen süreyi hesaplayıp diyelimki 30dk ve bu 30dk içinde random sürede soruyu sorsak cevaplamak için gereken süreyide 20 sn yapıp bu süreninde dışındada eğer job expreience spam yapılıyorsada örneğin 5 defa spam edildi yine 30 dk lik login ban cezası veriyoruz.

Oyla 0
Victoriada hiçbir önlem yok mesela ama oto cekende yok anında banlıyor eleman yani fazla abartmanin lüzumu yok

Oyla 0
Abartmak değil. Artık bu tür şeyler bir kaç forum sitelerinde python kodları editlenip paylaşılıyor ve çok hızlı yayılıyor @doncarlone 'de bunu biliyor. Dediğin şeyleri bende yaptım ve hatta botun cevap verme süresi sabit olduğu için server sahibi log gurup ordan bulmuştu 15-30saniye arasında random ayarladıktan sonra onuda bulamadı. Goldu saklamak zor değil guild bankalarına dağıtsan görünmez zaten bunları daha öncesinde tecrübe etiğim için yazıyorum. Gerçekten bunlar çözüm değil.

Oyla 0
Tamamen bu iş yazılım tarafında kuralları sıklaştırabilirsin sadece hayal gücüne kalmış bir olay 20 dk içerisinde 3 kere boşa mesaj atarsa yinede cezalandırabilirsin çünkü malı aldıktan 1. dakika ile 30. dakika arasında random olarak soruyorsun ve cevap süresini 15 saniye yapabilirsin.

Oyla 0
dostum bak istersen aynı isimden iki mesaj gelsin fake olsun biri fakeye yazarsa ban atılsın yinede yazılır denedim daha önce ucsuz bucaksız birşey yaz. pytonla onuda çözersin pytonun çözemiyeceği bir sistem yok o konuda sadece npc paketlenip şifrelenirse bot görmüyor bu yani.
Senin dediğin şekilde zaten bot boşa mesaj atmıyor bildirim geldiği taktirde yazıyor notice geçsin o noticeye göre de mesaj atabilir

Oyla 0
Geri
Üst Alt