Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Phbot Engeli!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hyildan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
phbot için guard falan çözüm değil bir sro vardı adını unuttum visual studio da bir şey vardı onla yapmıştı tüm .pk2leri visual studioda .lib diye birşey var onla hepsini 1tane dosya yapmıştı adınıda data.lib koymuştu visual studio ile ardından kullandığı guardda pc limit vardı sanırım dll ayarı vardı birde sro_clientte veya silkroad.exede sanırım yolları var nasıl diyim sana

misal sro_clientte ollydbg ile açarsan
Media.pk2
Particles.Pk2
Map.Pk2
Data.Pk2
gibi yazıyor buda anladığın gibi o sroclient veya silkroad exe hangi klasördeyse aynı dizinde olmalı sen bunu tam tersi yapacan
misal

Data.Lib/Data.pk2 gibi yapacan sanırım kodlama bilgim yok oynadığım bir sro ile ilgili diyorum o sroda bot yok kaç senelik oyun adını biliyorum birazdan hatırlayıp yazacağım

Eğer denemek istiyorsan sitesi bu =
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

oAicgab.png

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
sana dediğim yöntem dışında çözüm yok bir program bulacaksın facebookta veya sitede belli bir kısımda misal
site

fakat senin kervan siten

bu sayfada otomatik 5 dkda bir .jpg resim yükleyecek
fakat bu resimde sayı yazacak veya yazı yazacak sen bunu programa tanıtmş olacaksın misal 17:30 da 49 nolu resimi eklesin o resimdeki cevabı sen programa tanıtmış olacaksın böyle bir sistemli guard yapabilen yazılım yapabilen olursa çok iyi olur
saçmalamış olabilirim fakat bence güzel fikir bana göre

Oyla 0
Geri
Üst Alt