Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
phbot için guard falan çözüm değil bir sro vardı adını unuttum visual studio da bir şey vardı onla yapmıştı tüm .pk2leri visual studioda .lib diye birşey var onla hepsini 1tane dosya yapmıştı adınıda data.lib koymuştu visual studio ile ardından kullandığı guardda pc limit vardı sanırım dll ayarı vardı birde sro_clientte veya silkroad.exede sanırım yolları var nasıl diyim sana
misal sro_clientte ollydbg ile açarsan
Media.pk2
Particles.Pk2
Map.Pk2
Data.Pk2
gibi yazıyor buda anladığın gibi o sroclient veya silkroad exe hangi klasördeyse aynı dizinde olmalı sen bunu tam tersi yapacan
misal Data.Lib/Data.pk2 gibi yapacan sanırım kodlama bilgim yok oynadığım bir sro ile ilgili diyorum o sroda bot yok kaç senelik oyun adını biliyorum birazdan hatırlayıp yazacağım
Knk bu serverin kodlayıcısı tombalaci46,
kendisiyle bizzat konuştum bu oyunu yabancı birine 2 yada 3 bin dolara fln hazırlamıştı. Yıllardır değil 1 yıl fln oldu bu server açılalı.
Ozaman web üzerinden yani php ile bu iş halledilir. Oyunda bildirim geçince website üzerinden kodun yazılmasını sağlayabiliriz illaki bir paketleme olayına gerek yok.
fakat bu resimde sayı yazacak veya yazı yazacak sen bunu programa tanıtmş olacaksın misal 17:30 da 49 nolu resimi eklesin o resimdeki cevabı sen programa tanıtmış olacaksın böyle bir sistemli guard yapabilen yazılım yapabilen olursa çok iyi olur saçmalamış olabilirim fakat bence güzel fikir bana göre