Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Premium Calismiyor

Türk Lirası
0.00₺
Selam.
Item mall da ekli olan ITEM_MALL_PREMIUM_GLOBAL_GOLDTIME_PLUS Cantama aliyorum sagtik yapiyorum evet diyorum ama aktif olmuyor. Herhangi bir hata da vermiyor. GS tarafi ve clientte.

RefSkill tablosundan baktim Objitem tablosundan baktim servisler 1

panelden tum premium scrollari dusurup deniyorum hepsinde ayni sorun.

Oyla 0
canım kardeşim @fullspeed sen önce npc nasıl editlenir , item imageleri nasıl güncellenir , f10daki itemlerin silk fiyatları toplu nasıl güncellenir , teleport nasıl eklenir , bunları bir öğren kendini biraz geliştir vsroda ondan sonra jsro -c sro vs gir dene bak al hevesini..
ama gelipte burda refskill hatası var diye birşeylerin arızalı olduğunu burada anlatmaya çalışma.
Adı üstünde Vsro.org burası 1.88 başkası sana aradığını vermez bu yolda yürü..

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
kardeşim pardon sen benim neyle ugraşıp ugraşmayacagımı söyleyemezsin. ister ec sro ile ugrsırım ister x sroyla. kaldıki benim bilgimi sorgulama. vsro başka birşey ecsro vs başka birşey.konusu bölümü açılmış soru sormak çözüm bulmak için. ben bilgim dahilinde çözüm önerisi sunuyorum çözüm budur demiyorum. burada gelip rüzgar yapma.

Oyla 0
Ec sro ile ugrasıyorsan Clean kullan baskasının edıtlı sılkroadı ıle ugrasma cok fazla bugla ugrasırsın onuda solım oyuzden clean en ıyısıdır herseyı kendın eklıyosun ^^

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
senin dosyaları denemiştim ama direct x hatası veriyordu. tekrar denedim aynı sekilde launcher start gelmeden drictx hatası veriyor.bir ara agentserver ile atlamıştım o hatayı ama sanırım senin dosyalarda degildi. bakıyorum şuan

Oyla 0
Geri
Üst Alt