Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Pure Panel hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apple46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
merhaba arkadaşlar purepanel kurdum sorunsuz çalışıyor lakin market kısmına silk ekliyorum silk satın almaya kalktığımda özel karakter kullanmayınız hatası veriyor halbuki özel karakter yok hatayı nasıl çözebilirim?

panel.png

Sorun php kodlarından kaynaklı tmm çözdüm sanırsam :D

Panel dbsinde
Market tablosunda
type=4 (Karaktere Yükleme)
Type=1 (Bankaya Atma)
:D

bunu type 4 yapıp

types 1 yaparsak silk yükleniyor :D

anca mnknsro belki yardımcı olursa çözülür öbür türlü uğraşırsanız belki çözersiniz :D elle yapmak yerine php kodlarında düzenleme yapılması gerek bence

@ByMnkn

Ekli dosyayı görüntüle 7730

Ekli dosyayı görüntüle 7731
If you do, that on the page the item will be bought, but the item is not added in the game, you have a different panel from ours, in my case the article is not added in the game

Oyla 0
Sorun php kodlarından kaynaklı tmm çözdüm sanırsam :D

Panel dbsinde
Market tablosunda
type=4 (Karaktere Yükleme)
Type=1 (Bankaya Atma)
:D

bunu type 4 yapıp

types 1 yaparsak silk yükleniyor :D

anca mnknsro belki yardımcı olursa çözülür öbür türlü uğraşırsanız belki çözersiniz :D elle yapmak yerine php kodlarında düzenleme yapılması gerek bence

@ByMnkn

Ekli dosyayı görüntüle 7730

Ekli dosyayı görüntüle 7731
Aynen bu şekilde yapınca çalıştı hocam teşekkür ederim.

Oyla 0
If you do, that on the page the item will be bought, but the item is not added in the game, you have a different panel from ours, in my case the article is not added in the game
TL ile silk satın alıyorsun dediğimi yaparsan php yükleniyor sorunsuz oyuniçi

aynı panel purepanel Buda

Oyla 0
Şehir Dışındayım İmalat Hane Kuruyorum Müsait Olduğumda Fixli Ve Değişik Tasarımlı Hallelerini Paylaşacağım Forum'ları Şuan Personellerim Ve Kuzenim Kullanıyor Ben Arada Giriyorum Şehir Dışında Olduğum İçin
şükür yaşadığını öğrendik beklemedeyiz süre belirlimi ne zaman gelirsin

Oyla 0
merhaba arkadaşlar purepanel kurdum sorunsuz çalışıyor lakin market kısmına silk ekliyorum silk satın almaya kalktığımda özel karakter kullanmayınız hatası veriyor halbuki özel karakter yok hatayı nasıl çözebilirim?

Ekli dosyayı görüntüle 7726
Özel karakter kullanmayın deme sebebi php tarafindan else if ile kontrol edilen misal min 5< && max > 12 karakter kontrolünden yapman gereken normal siteden üye olup o üyelik ile denersen böyle bir sorun yaşıyacağını sanmıyorum kolay gelsin

Oyla 0
Özel karakter kullanmayın deme sebebi php tarafindan else if ile kontrol edilen misal min <5 && max > 12 karakter kontrolünden yapman gereken normal siteden üye olup o üyelik ile denersen böyle bir sorun yaşıyacağını sanmıyorum kolay gelsin
elle ıd pw düzeltsek bile o sorun yaşanıyor :D

Oyla 0
Geri
Üst Alt