Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Pure Panel hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apple46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
merhaba arkadaşlar purepanel kurdum sorunsuz çalışıyor lakin market kısmına silk ekliyorum silk satın almaya kalktığımda özel karakter kullanmayınız hatası veriyor halbuki özel karakter yok hatayı nasıl çözebilirim?

panel.png

Görmem gerekiyor ozaman .d
sorun market.php ve marketbuy.php veya marketajax.php kaynaklı

tek TL satırı eklenmiş düzeltip versende kullansa millet :D

1591353798819.png

1591353908229.png

şu eklenen şeyler row mu oluyor yani
bak mesela

hem tl hem silk tl1 olarak eklenmiş :D
onu düzeltmen lazım yani birini silk birini tl olacak şekilde belki bundan kaynaklıdır bilgim yok sadece öneri :D

Oyla 0
@EfsaneSro @apple46 1 hafta sürer gelmem geldiğinde bunu direk admin panelden eklerken düzenliyebiliceksiniz sıkıntısız halini paylaşıcam
sürükle bırak olayınıda unutmayalım :D

tenor.gif

Oyla 0
Özel karakter kullanmayın deme sebebi php tarafindan else if ile kontrol edilen misal min 5< && max > 12 karakter kontrolünden yapman gereken normal siteden üye olup o üyelik ile denersen böyle bir sorun yaşıyacağını sanmıyorum kolay gelsin
Çözümünü beklemekteyiz tüm site üyeleri olarak :D cidden sıkıldım bu sorundan :D

Oyla 0
Var olan tl satis islevini kopyalayip silk ile satisa gore cevirin. Burada kac tane adamsiniz kimse akil edemedi mi 😃

Oyla 0
@apple46 Tarafından Herhangi Bir Geri Dönüş ''Sorunum Çözüldü Veya Çözülmedi'' Alakalı Hiçbir Yazı Bulunmadığından Konu Şuanlık #ÇÖZÜLDÜ Olarak İşaretlendi.

@apple46 İsteği Üzerine Tekrar #YARDIM Konusu Yapılabilir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt