Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Red Durability(Reduce) Remover

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Promaker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Promaker

C#,SQL,PHP Geliştirici
Elite
Programmer
Developer
Web sitesi
www.vsroeventbot.com
Türk Lirası
0.00₺
Herkese uzun bir aradan sonra merhabalar. Piyasada dolaşan reduce remover sistemlerinin çok karışık ve performans düşmanı olduğunu gözlemledim. Oyunlarımda kullanmış olduğum kodlarımı sizlerle paylaşmak istedim.

Kodları mevcut bir databasenize import edebilirsiniz.
Herhangi bir (Return/Live Job) scrolldan çağırmanız yeterlidir.

Çalışma Mantığı;
Çantanızın 1.slotundaki iteme müdahale eder. Sadece durability siler.

Çağırma Parametre Örnekleri :

Prosedür :

Frenory paylaştıgından ne farkı var aaa gördüm maxiguard karakteri oldugu yere spawn ettiriyor tekrar

Teşekkürler tuna gerekli procedure ayarlarıyla diğer guard programlarına entegre edebilirsiniz

Frenory paylaştıgından ne farkı var aaa gördüm maxiguard karakteri oldugu yere spawn ettiriyor tekrar
Algılarını açabilirsen görebilirsin. Ayrıca aynı bilgiden binlerce paylaşılabilir kendi bakış açına göre işine yarayanı alıp çıkarsın.

Herkese uzun bir aradan sonra merhabalar. Piyasada dolaşan reduce remover sistemlerinin çok karışık ve performans düşmanı olduğunu gözlemledim. Oyunlarımda kullanmış olduğum kodlarımı sizlerle paylaşmak istedim.

Kodları mevcut bir databasenize import edebilirsiniz.
Herhangi bir (Return/Live Job) scrolldan çağırmanız yeterlidir.

Çalışma Mantığı;
Çantanızın 1.slotundaki iteme müdahale eder. Sadece durability siler.

Çağırma Parametre Örnekleri :
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Prosedür :
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
kullanmayın hileci bu adam :D:D:D:D:D

@Promaker Tuna selamlar...
Paylaşım için teşekkürler...
İlk paylaşıldığında eklemiştim. Gayet başarılı çalışıyor.
Fakat hatırladığım kadarıyla eşyada durability basılı değilse, ya da eksik blue varsa buga sokuyor. Yani oyundan atıyor ve o eşya karakterin çantasında olduğu sürece o karakter oyuna giremiyor. Keşke sıcağı sıcağına yazsaydım.

Geri
Üst Alt