Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Promaker Tuna selamlar...
Paylaşım için teşekkürler...
İlk paylaşıldığında eklemiştim. Gayet başarılı çalışıyor.
Fakat hatırladığım kadarıyla eşyada durability basılı değilse, ya da eksik blue varsa buga sokuyor. Yani oyundan atıyor ve o eşya karakterin çantasında olduğu sürece o karakter oyuna giremiyor. Keşke sıcağı sıcağına yazsaydım.
Herkese uzun bir aradan sonra merhabalar. Piyasada dolaşan reduce remover sistemlerinin çok karışık ve performans düşmanı olduğunu gözlemledim. Oyunlarımda kullanmış olduğum kodlarımı sizlerle paylaşmak istedim.
Kodları mevcut bir databasenize import edebilirsiniz.
Herhangi bir (Return/Live Job) scrolldan çağırmanız yeterlidir.
Çalışma Mantığı;
Çantanızın 1.slotundaki iteme müdahale eder. Sadece durability siler.
Çağırma Parametre Örnekleri :
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Herkese uzun bir aradan sonra merhabalar. Piyasada dolaşan reduce remover sistemlerinin çok karışık ve performans düşmanı olduğunu gözlemledim. Oyunlarımda kullanmış olduğum kodlarımı sizlerle paylaşmak istedim.
Kodları mevcut bir databasenize import edebilirsiniz.
Herhangi bir (Return/Live Job) scrolldan çağırmanız yeterlidir.
Çalışma Mantığı;
Çantanızın 1.slotundaki iteme müdahale eder. Sadece durability siler.
Çağırma Parametre Örnekleri :
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***