Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Red Durability(Reduce) Remover

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Promaker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Promaker Tuna selamlar...
Paylaşım için teşekkürler...
İlk paylaşıldığında eklemiştim. Gayet başarılı çalışıyor.
Fakat hatırladığım kadarıyla eşyada durability basılı değilse, ya da eksik blue varsa buga sokuyor. Yani oyundan atıyor ve o eşya karakterin çantasında olduğu sürece o karakter oyuna giremiyor. Keşke sıcağı sıcağına yazsaydım.
Aslında paramı 0 yapıyor buga girmemesi lazım, yani bir param eklemiyor. Denedim, fakat bir sorun göremedim. Tekrar deneyebilir misiniz imkan varsa.

Herkese uzun bir aradan sonra merhabalar. Piyasada dolaşan reduce remover sistemlerinin çok karışık ve performans düşmanı olduğunu gözlemledim. Oyunlarımda kullanmış olduğum kodlarımı sizlerle paylaşmak istedim.

Kodları mevcut bir databasenize import edebilirsiniz.
Herhangi bir (Return/Live Job) scrolldan çağırmanız yeterlidir.

Çalışma Mantığı;
Çantanızın 1.slotundaki iteme müdahale eder. Sadece durability siler.

Çağırma Parametre Örnekleri :
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Prosedür :
thnxx

Herkese uzun bir aradan sonra merhabalar. Piyasada dolaşan reduce remover sistemlerinin çok karışık ve performans düşmanı olduğunu gözlemledim. Oyunlarımda kullanmış olduğum kodlarımı sizlerle paylaşmak istedim.

Kodları mevcut bir databasenize import edebilirsiniz.
Herhangi bir (Return/Live Job) scrolldan çağırmanız yeterlidir.

Çalışma Mantığı;
Çantanızın 1.slotundaki iteme müdahale eder. Sadece durability siler.

Çağırma Parametre Örnekleri :

Prosedür :
eywallah

Geri
Üst Alt