Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Paylaşım [Release]ISROR 2015 Server Files (RIGID Online)

bu kullanıcı sa olarakmı kalıcak kendi kullanıcımızı gıremezmıyız ben hıc acamıyorum bıllıng acılıyor ama cert hata verıyor baglanmıyor kapanıyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

mico kuran bır arkadasın fıles db clıent seklınde duzenleyıp paylasmadıgı surece bu konu bıraz zor toplanır :)
hanıbal kardesımız kurmus hakanın paylastıkları duzenlı paylasım deıl @hanibal67 kardeşim yeni konu açıp bizimle paylasırmısın duzenlı bır sekılde bizde bir goz atalım kuramadım bır turlu

bu kullanıcı sa olarakmı kalıcak kendi kullanıcımızı gıremezmıyız ben hıc acamıyorum bıllıng acılıyor ama cert hata verıyor baglanmıyor kapanıyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

hanıbal kardesımız kurmus hakanın paylastıkları duzenlı paylasım deıl @hanibal67 kardeşim yeni konu açıp bizimle paylasırmısın duzenlı bır sekılde bizde bir goz atalım kuramadım bır turlu
Kendi Sql bilgilerini gireceksin

düzenli paylaşım değilden kastın nedir
files konuda
shard konuda billing ve cert githubları konuda yapcağın gerekli patch adresleri github adresinde onlarıda bakıp yapamıyorsan ne yapabilirim illa hazır exe dosyalarımı vercem

Dc grubda bütün soruların cvp var bir bak isdersen derim kardeşim yapamazsan yardımcı olurum..

Keşke Certle Olsa sorunun hepsi onu yaprsan 10 tane sorun cıkıyor

Dc grubda bütün soruların cvp var bir bak isdersen derim kardeşim yapamazsan yardımcı olurum..

Keşke Certle Olsa sorunun hepsi onu yaprsan 10 tane sorun cıkıyor
reis sen su cert baglantısını bir halletsene anydeskden gerisini discordan bakarak halletmeye calısırım ben

Geri
Üst Alt